.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Защото има нужда да върви след нещото, което иска и което не е сигурен, че може да има, защото ако го получи, повече не го иска. Има нужда да го спечели, с 'цената' на изпитани красиви чувства, вместо да го получи на готово. Тъжно ми е, ако това са дълбоко и подсъзнателно скътаните човешки емоции..
    Абсолютно вярно. Никога не трябва да си напълно сигурен в човечето си. Ти в себе си не можеш... и не трябва да си напълно сигурен, какво остава за друг човек, чиито мисли все пак едва ли можеш да прочетеш.

Права си и за другото - ако проляните сълзи не са поне приблизително еднакво количество (сега.. с уговорката, че уж момчетата не плачат и бла-бла. харесайте си друг израз на мъка за тях), винаги единият започва да се чувства поставян на пиедестал, смята, че всичко може да му се размине и прочее. Имах доста нагледен пример за това.

За самия подбор на думи мога да се заям... моят приятел изпитва удоволствие от факта, че му споделям неща, които на друг не казвам, че значи нещо за мен и че точно по тази причина мога какво да преливам от щастие, така и да роня крокодилски сълзи. Но в никакъв случай не му е приятно да плача и да съм тъжна.

Разочарована съм от мненията в темата. Според мен трябва да си дискутираш подобни теми с приятели, които не са толкова първосигнални като потребителите тук.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    моят приятел изпитва удоволствие от факта, че му споделям неща, които на друг не казвам, че значи нещо за мен и че точно по тази причина мога какво да преливам от щастие, така и да роня крокодилски сълзи. Но в никакъв случай не му е приятно да плача и да съм тъжна.
    Много си сладка тогава и се надървям. От друга страна наистина ми е гадно. Странно е.

По темата; Удоволствие е доста тежка дума, но има нещо. По-скоро е малка доза непреодолимо удовлетворение, че човекът показва уязвимостта си пред теб и много зависи от ситуацията, но ако сте двойка и това се случи, виждаш, че на него му пука за теб или конкретната ситуация.. каквото и да е. Отделно го има коза за манипулацията със сълзи, ама тва е друга тема.
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Отделно го има коза за манипулацията със сълзи, ама тва е друга тема.
    Как ще го пропуснеш :д

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Никога не трябва да си напълно сигурен в човечето си. Ти в себе си не можеш... и не трябва да си напълно сигурен, какво остава за друг човек, чиито мисли все пак едва ли можеш да прочетеш.
    Не ми харесва така.. Аз пък искам като съм с някой, да знам, че нямам задни мисли. Може да е наивно доверие, но го предпочитам пред това да се съмнявам непорекъснато.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си