.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Тема: Жени ..

Hybrid View

Защото им харесва да са по слабите,крещат ,викат ,обиждат ,нареждат и какво ли още не ,но в крайна сметка просто не искат да си признаят,че имат нужда от нас.Но е така жените имат нужда,някой да ги лъже ,да им се моли ,да им сваля звезди,дори да знаят,че не е истина !!!!
    JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!

Цитирай Първоначално написано от goGu Виж мнението
    но в крайна сметка просто не искат да си признаят,че имат нужда от нас.Но е така жените имат нужда,някой да ги лъже ,да им се моли ,да им сваля звезди,дори да знаят,че не е истина !!!!
    Честно ли го мислиш ?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от goGu Виж мнението
    Защото им харесва да са по слабите,крещат ,викат ,обиждат ,нареждат и какво ли още не ,но в крайна сметка просто не искат да си признаят,че имат нужда от нас.Но е така жените имат нужда,някой да ги лъже ,да им се моли ,да им сваля звезди,дори да знаят,че не е истина !!!!
    Ест, че ако имам нужда от някой, ще му го кажа. И не, не обичам да крещя, викам и обиждам. Не искам и звезди да ми свалят. Искам да знам, че имам искрен човек до себе си, който изпитва нещо красиво към мен.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Ест, че ако имам нужда от някой, ще му го кажа. И не, не обичам да крещя, викам и обиждам. Не искам и звезди да ми свалят. Искам да знам, че имам искрен човек до себе си, който изпитва нещо красиво към мен.
    Дефинирай "нещо красиво".
    Изгарям от нетърпение.

И преди да почнеш, направи го с "*розови очила on*".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си