Зравейте на всички , направих си регистрация само за да потърся помощ ... Незнам дали темата е за този раздел но ще пиша в нея... Така значи имам приятел вече 1 година и половина , но нещо в последно време не вървят нещата.. той много се промени в началото правихме и двамата какви ли не глупости (изневери) но вече всичко е ОК , не си и помисляме за друг... проблема е че последния месец той много се промени пали се от най-малките неща (че ходя да си пазарувам с приятелки , че викам баща ми да идва да ме зима от училище защото ми е студено , и представете си онази вечер ми се кара че не съм спала цяла нощ и за е такива дребни неща ...) винаги когато той е виновен за нещо прехвърля вината на мен и започва да изрежда бившите ми гаджета да съм си била ходела при тях.. и ето че се стигна и до бой , идва в училището ми удря ме пред всички , по улиците пак ме удря , рита ме , крещи ми винаги аз съм виновна за нещо което той е направил , когато му кажа че не искам да съм с него вече той ми казва "Не става" ... Цяла година и половина ме лъже за някви неща и ето че днес пак аз съм виновна за това че той ме излъга за едни смси че не ги е писал той .. сега ме заплаши че ще направи живота ми черен и ще разкаже на родителите ми че не съм девствена .... Наистина когато бях по малка си признавам че правих много глупости нямах акъл , бях малка ку**а , но съм се осъзнала от много одавна и не искам да си спомням за миналото ми ... и така значи на кратко ако не бъда с него ще разкаже за всичките неща на родителите ми , виновна съм за това което съм правила и ако родителите ми разберът незнам .. Моля ви помогнете ми какво да правя вече немога да осъзная какво се случва с мен ;(;(