.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Мега фен

Живеем в свят на..

Хората са се превърнали в скъперници и повечето ги интересуват само парите, удобствата и ПАРИТЕ
    Алчни долни помяри сме станали и мъжете и жените
    Кой е съгласен?

Не може да се обобщава за всички. Има хора, които са такива- алчни и долни. Но има и Хора.... срещат се, все още.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен
    няма ги, няма ги такива от умните

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Ти сериозно ли? Кажи нещо ново.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Не слагай всички под един знаменател. Не всички ги интересуват само парите и скъпарските коли. Но в крайна сметка парите въртят света. Всеки се нуждае от пари, само че някои хора ги слагат на първо място.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TheBobqk Виж мнението
    Не слагай всички под един знаменател. Не всички ги интересуват само парите и скъпарските коли. Но в крайна сметка парите въртят света. Всеки се нуждае от пари, само че някои хора ги слагат на първо място.
    1 % са тези хора

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    1 % са тези хора
    Проучване ли си правил? Ти може да си заобиколен от празни хора, но има много свестни хора. +това и аз си мечтая за готина спортна кола, но това прави ли ме алчна?
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Все още има и такива заблудени душици като мен дет' си мислят,че не всичко е пари ... За нещастие все по-често осъзнавам,че май има нещо сбъркано в мен,защото дори в приятелския си кръг забелязвам как повечето започват да променят разбиранията си и да търсят все "сигурното"
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    И това в раздел любов?

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Проучване ли си правил? Ти може да си заобиколен от празни хора, но има много свестни хора. +това и аз си мечтая за готина спортна кола, но това прави ли ме алчна?
    съгласна

Голям фен Аватара на notlike
    Парите са си важни. Не го казвам, защото съм материалист - напротив, аз попринцип съм идеалист, но с "красив ум" и любов нищо не можеш да си купиш. Хлябът струва лев и десет, не 2 гушки, нали? Нека бъдем обективни, а не да бягаме в крайностите, които са доста удобни понякога. Всичко трябва да си има баланс и колкото по-далеч си от него, без значение от посоката, толкова повече бягаш от реалността.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Мега фен Аватара на Blab
    Хората са се превърнали в скъперници и повечето ги интересуват само парите, удобствата и ПАРИТЕ
    нищо не каза за парите;

Битието определя съзнанието. Ела ми плати тока и водата, а аз с удоволствие ще мисля за възвишени, розови и прекраснички неща.

Изключая 'заможните', тип чичо Скруч, при които жаждата да увеличават състоянието си граничи с болестно състояние.

Това, че някой иска достатъчно пари, за да живее нормално и да има необходимите за него и семейството му неща, не го прави "помяр".

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Аз не съм.
    Да, в днешно време парите заемат голяма част от ежедневието, но за мен е по-важно да чувствам любовта и да я изживея. И не, ние не живеем в свят на скъперничество - ти ако си такъв, твой проблем.

Мега фен
    Град
    <3
    Кой е съгласен?
    Ти и още някой, който се е разочаровал на скоро от някой, който не е критерий за 'целия свят'.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на slimbo
    Гледайте филма "In Time" и ще разберете , че всичко се крепи на парите , защото едни имат много, а други убиват за да имат малко......НЕ Е СПРАВЕДЛИВО с какво едните го заслужават повече , с това ,че имат богат татко ли - НЕ ! Омръзна ми от тази НЕСПРАВЕДЛИВОСТ...

Мега фен
    Град
    Earth...
    Алчни долни помяри сме станали и мъжете и жените
    Кой е съгласен?
    Това, че твоята приятелка е отишла в леглото на някой който има повече възможности от тебе не означава, че парите те правят алчен, гаден или гнусен.

А относно "скъперници" я се обоснови малко. Да не би да искаш да кажеш, че само защото някой има пари трябва да ги мета за глупости? Да ти ги даде на тебе без да си си мръднал пръста? Ако проблема ти е, че нямаш пари то най-вероятно трябва малко да си разклатиш главицата и да си седнеп на д-то.

Много е лесно да казваш как всичко е черно без да се погледнеш себе си и да се запиташ какво ти правиш, че да промениш това. Какво ти правиш, че твоето бъдеще да е розово?

Цитирай Първоначално написано от NikE Виж мнението
    Изключая 'заможните', тип чичо Скруч, при които жаждата да увеличават състоянието си граничи с болестно състояние.
    Не бе, този заможния ще си мета парите на ляво и на дясно така, че да не е чичо скруч в очите на другите...

Цитирай Първоначално написано от slimbo Виж мнението
    с какво едните го заслужават повече .... Омръзна ми от тази НЕСПРАВЕДЛИВОСТ...
    С това, че са намерили начина по които да имат пари. С това, че докато си си седяла на пейката в паркчето или на кафенцето и си се оплаквала колко е несправедлив света и как ти нямаш пари а гончо има, те са правели нещо което са вярвали, че ще им донесе пари.
    Последно редактирано от Nakadah : 11-02-2012 на 05:51

Мега фен Аватара на Chacho
    Важни, неважни, цяла тема вече се спретна за тях. Щрудел го каза, емоционална реакция, само не разбирам защо държите да се превръща във верижна?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    абе хора защо мислите ,че това темата има нещо общо с мен
    Просто си казах мнението
    нито съм беден, нито нещо е ставало
    А това ,че повечето хора предпочитат парите пред любовта - така си е

Мега фен
    тшшш нидей моля ти се да мечтаеш за такива кола,че да не я блъснеш някъде като паркираш

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Да. Затова се радвай, когато намериш някой различен човек.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Все още има и .. "хора".

Град
    Бургас
    тшшш нидей моля ти се да мечтаеш за такива кола,че да не я блъснеш някъде като паркираш
    Остроумен си, а.
    ^^^
    Бургас <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си