- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Не се чувствам себе си..
абе ти ако няма да кажеш нещо смислено .. поне не пиши нищо !! ( li0n )
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Без коментар .. то на тъп човек каквото и да му кажеш по - умен няма как да го направиш ! ( li0n )
Абе Денчо бе .. направо мир и любов от всички страни![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Поради защото не казва нищо умно :дд .. но честно съжалявам, че я обидих, но ме ядоса .. ( ShtrudeL )
Браааат,тва е кофата как очакваш да не те ебават точно тук ?!Как,за дявол,очакваш да не се ебават с теб в темата ? А и Щруделката е права за някои неща (заболяха ме ръцете да го напиша тва
) Не се връзвай на нещата (особено пък на нея) и така.Споко проблемите все ще минат някога,а и нали знаеш поговорката - най-лошото тепърва предстои.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...BC%D0%B8%D0%BD
Приложение [редактиране]
Контролирана употреба - Амфетаминът и неговите производни се използват при лечението на депресивни психози.
хахахаха
Е'бавам се!
По темата: Излез от филма, стегни се, един ден ще разбереш какво са истински проблеми, модата на емотата беше 2008г.
Авторке, маце, имаш един единствен проблем.
Надрискала си гащите, че не получаваш достатъчно внимание внимание.
Не, че никой няма да те чуе, ако си споделиш проблемите, а ти никого няма да чуеш, щото не искаш съвет реално, а както казах по-горе, просто търсиш внимание. За това е цялата тема. Ако си отвориш ушичките, запомни едно от мене - не са интересни хората с проблеми, а тези, които умеят да ги решават.
И се радвай, че не те налайняниха тука в кофата както си му е реда, че баш тва си заслужаваш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ами да ви кажа Алекс не е трол и наистина и е гадно от факта, че я съдят за това, че не знае турски.
А и не само за това. Разказвала ми е супер много неща и наистина не и леко. Много тъжи.