Като бях по-малка с приятелки се събирахме и обсъждахме зодиите, заради момчетата, които харесвахме. Тогава беше ..модерно?! И общо взето по това, което съм чела и хората, които познавам от тези зодии си приличат много. (Не говоря за всички, да поясня предварително за по-бавно загряващите..)
- Девите са с много странен хумор и не разбират като се бъзикаш с тях(=> след това се сърдят), интриганти, прикрити лидери и манипулатори, любвеобилни. Единственото положително в тях намирам това, че са перфекционисти. Изпипват всичко до самия край.
- Стрелците.. Ох, имам 2 такива индивида вкъщи и познавам още доста.. Общо взето мнението ми е малко по-добро за тях от Девите. Те са малко надменни и нарцистични, когато имат силни чувства към човек от другия пол се държат здраво за него, доста властни, винаги те са правите или безгрешните, не умеят да изслушват докрай и винаги спорят с човека отсреща и понякога са много стиснати. Положителни черти - умеят да разпределят времето си и винаги могат да се справят със всичко, амбициозни, сериозни.
Не съм сигурна какъв съюз или връзка трябва да е това между тия две зодии, но от Дева до Дева и от Стрелец до Стрелец има еййййй такава разлика, така че никой не трябва да се води по тези хороскопи. Гледайте си общите интереси и уважавайте положителните и отрицателните страни на другия и всичко ще е наред. Поне докато има любов и компромиси, и от двете страни.
/колко е скучно в 2 през нощта, че да пиша за подобни глупости.. а преди беше пълно с хора по това време -.-
Начи, тва за хумора е вярно, не съм интригантка и в никакъв случай лидер за манипулатор не съм съвсем сигурна, любвеобилна съм да, и не съм перфекционист.