.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Тема: Котето ми.

Котето ми.

Знам,че може би тук не е раздела ,но честно казано в момента най-малко ме бърка това.Има една тъпа дърта мърша в моя квартал.Трови малките котенца наред.Аз имах 5. Току що издъхна 3-тото ,а двете едва дишат. Всички котенца по улицата са мъртви.Не мога да опиша колко я мразя.Въпроса ми е,има ли как да я осъдя или изобщо да направя нещо по въпроса? Такива хора трябва да умират

Извинявам се за обидите просто съм адски ядосана и съм в състояние да я убия

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Докажи , че тя е виновна и е причинителка за смъртта им.
    И тогава вече можете да я осъдите.
    И тогава вече доста ще си изпати.

Мега фен
    Град
    Earth...
    А си само на 14 години...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Докажи , че тя е виновна и е причинителка за смъртта им.
    И тогава вече можете да я осъдите.
    И тогава вече доста ще си изпати.
    Глупости.
    Добре дошла в реалността.
    Котенцата лично твое ли са?
    Имаш ли доказателства, че тя ги е отровила - хвърлена отрова, нещо материално, което да представиш? Думи от сорта на "Много мразя котки, аз ги отрових" не вървят пред полицаите.
    Можеш да я снимаш и оттам да придвижиш въпроса, но в България нямаме зоополицаи, които да взимат дейността си присърце. Тъжно е, но факт.

By PinkPan7her
    Temet Nosce

벨야카

Повече от фен
    Като искаш котка - държиш си я у вас и кастрираш.
    Котки и кучета не им е мястото на улицата. Колкото и да обичам животните, подкрепям масовото изтребване на уличните.

Голям фен
    Добре че има такива хора. Да пазят улиците чисти от помияри и улични котки. Сериозно, браво на жената. Аз редовно стрелям по котки и кучета, ей така за забавление. Жалко че нямам истинска пушка. Щях да изтрепя всичко живо в квартала. Шибаните помияри могат да те разкъсат ако са в глутница. А от мършавите котки, като се разгонят и почнат да муячат, направо се побърквам.

Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Добре че има такива хора. Да пазят улиците чисти от помияри и улични котки. Сериозно, браво на жената. Аз редовно стрелям по котки и кучета, ей така за забавление. Жалко че нямам истинска пушка. Щях да изтрепя всичко живо в квартала. Шибаните помияри могат да те разкъсат ако са в глутница. А от мършавите котки, като се разгонят и почнат да муячат, направо се побърквам.
    Дам,личи си,че си от тези,които не могат да контролират емоциите си най-вече гнева

Супер фен Аватара на sashko705
    Цитирай Първоначално написано от Justinda.01 Виж мнението
    Дам,личи си,че си от тези,които не могат да контролират емоциите си най-вече гнева
    Toй ги принася в жертвоприношение на сатаната..

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Голям фен
    Не, не изпитвам никакъв гняв.Нито пък имам проблем с контролирането му. По-скоро изпитвам удоволствие. В човека е заложен инстинкта да ловува и да преследва плячката си. Съвременният човек е принизил този инстникт до просто спортно забавление и хоби. Но аз не го възприемам така. Мисля че то е нещо много повече. Но дори и да оставим това настрана, котките и кучетата по улиците трябва да се подлагат на изтребление. Или поне не трябва да са защитени от закона. То пак тук в България тази глупост не е навлязла напълно. На Запад се дават луди пари за всякакви улични превъзходни. Третират ги все едно са хора, ебаси.

Една позната ми беше казала,че както един човек може лесно, без жал,и без да трепне да убие животно по същия начин може да убие и човек,замислих се,че може би има право.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ехинококозата и пироплазмозата са все хубави неща донесени от уличните зверове които нямат нищо общо от снимките във фейса
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Една позната ми беше казала,че както един човек може лесно, без жал,и без да трепне да убие животно по същия начин може да убие и човек,замислих се,че може би има право.
    Напълно вярно !
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Повече от фен
    Пълни глупости, при все, че има и хора, които трябва да бъдат подложени на масово унищожение.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Мисля че то е нещо много повече. Но дори и да оставим това настрана, котките и кучетата по улиците трябва да се подлагат на изтребление. Или поне не трябва да са защитени от закона.
    Давай по тази логика да стреляме и бездомниците,а?

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Аз съм “за”.

Масовката хора се мотивират да се самоубият след като са банкрутирали, фалирали или длъжнеят все повече със секундата, просто няма изход и това е напълно логично и оправдано. Бездомниците вече са минали оттам, което очевидно показва, че инстинкът им за самосъхранение е непреодолим или самите те нямат нужния тестостерон да умрат от собствените си ръце. Всичките мечтаят да се свършва вече, но не им стиска и затова дните им консистират от отчитане на 99% от заработената просия на сутеньора им, мъкнене напред-назад из скучния град и на празници Флирт или Кале. Технически съществуването им е по-безполезно от моето (и твоето), да го иба (доколкото едно просто безсмислено съществуване може да е съизмеримо с друго такова), не казвам да се изтребят защото са "трън в анала на прекрасното ни общество", а за да им се направи лична услуга, сравнение мога да направя с евтаназията примерно.

ПП – Продуктово позициониране на Gummo, има го в маймунда с 2-3 заблудени сийдъри или PirateBay.
    Последно редактирано от RacerX : 11-03-2012 на 11:50

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Бездомниците не пречат на никого. Даже те помагат. Рециклират отпадъците.
    Всъщност на мен изобщо не ми пука дали нещо помага или пречи. Далеч съм от такива "обществени, граждански" инициативи. На мен изобщо не ми пука. Не ми пука и дали ще се разкарват котки или кучета по улиците. Те просто се опитват да оцелеят и да се приспособят. И за разлика от някой други животински видове, те са се приспособили успешно. Затова и все още съществуват. Всяка жива гад на тази Земя се опитва да оцелее. Аз не съм никой, че да казвам кой да не живее. Но е лицемерно и от ваша страна да казвате кой трябва да живее. Защото двете са на практика едно и също. Мисля си обаче, че като представител на по-висш биологичен вид, трябва да имам правото да чистя улиците от помияри. Защото са ми скачали не веднъж. Така както кучето има възможност винаги да използва зъбите си за защита или нападение , така и аз следва да имам възможността да му строша тиквата. По собствена преценка.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    О, това са глупости...като имаш коте, ще си го държиш вкъщи, няма да го оставяш да скитосва напред назад. Никой няма да ти го трови така.
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Пълни глупости... никога не бих наранил животно без да ми е направило нещо, но пък ако съм 100 процента сигурен, че няма да ме хванат, бих убил човек независимо дали ми е направил нещо или не... е така..

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people

Повече от фен
    Сашко, мойто момче, кво ми се изхвърляш като ч*кия на пясък? Ако нямало да го хванат човек би убил, разбираш ли... аман от пикльовци...

Цитирай Първоначално написано от Makenzi97 Виж мнението
    Сашко, мойто момче, кво ми се изхвърляш като ч*кия на пясък? Ако нямало да го хванат човек би убил, разбираш ли... аман от пикльовци...
    Ахах не ме познаваш...97 ли си бту?

"Imagine all the people

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Котките нямам нищо против да си живуркат, но виж има супер озлобени кучета на които не им е мястото на улицата. Не веднъж са ме гонели..

А тая баба да трови ей така котенца трябва да е наистина изперкала. Сатаната ще я накаже.

Повече от фен
    Да, 97 набор съм.
    Не те познавам лично, но съм виждал много пикльовци, които не знаят кви ги приказват и съм се научил да ги разпознавам.
    А тая баба да трови ей така котенца трябва да е наистина изперкала. Сатаната ще я накаже.
    Нямаш си на идея колко поразии може да направи едно котенце като порасне.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Мисля си обаче, че като представител на по-висш биологичен вид, трябва да имам правото да чистя улиците от помияри. Защото са ми скачали не веднъж. Така както кучето има възможност винаги да използва зъбите си за защита или нападение , така и аз следва да имам възможността да му строша тиквата. По собствена преценка.
    Скачали са ти, защото са озлобени към хората. И това защо? Защото някой като теб е решил да "чисти улиците" от тях. Как едно куче, израснало в добри условия, няма да ти скочи, а тези,бездомните (пак кучета, все същото), ще го направят? Поради причината, че ние (визирам хората като цяло), сме предизвикали това поведение.
    И още нещо, как реши, че си "по-висш биологичен вид"? И кое ти даде правото да ги убиваш? По твоята логика, ако си взема Калашников, вече ще бъда по-висша от теб и преспокойно мога да те гръмна, така ли? Казваш "Аз не съм никой, че да казвам кой да не живее" и сам си противоречиш.Като не искаш да има кучета по улиците, намери им дом, кастрирай ги, за да не раждат, но какъв си ти, че да убиваш?

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Цитирай Първоначално написано от Makenzi97 Виж мнението
    Да, 97 набор съм.
    Не те познавам лично, но съм виждал много пикльовци, които не знаят кви ги приказват и съм се научил да ги разпознавам.

Нямаш си на идея колко поразии може да направи едно котенце като порасне.
    Имам котка и не виждам да прави поразии.. Спи, яде, сере, спи, яде, сере.. Това и е графика..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си