- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Котето ми.
Една позната ми беше казала,че както един човек може лесно, без жал,и без да трепне да убие животно по същия начин може да убие и човек,замислих се,че може би има право.
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Аз съм “за”.
Масовката хора се мотивират да се самоубият след като са банкрутирали, фалирали или длъжнеят все повече със секундата, просто няма изход и това е напълно логично и оправдано. Бездомниците вече са минали оттам, което очевидно показва, че инстинкът им за самосъхранение е непреодолим или самите те нямат нужния тестостерон да умрат от собствените си ръце. Всичките мечтаят да се свършва вече, но не им стиска и затова дните им консистират от отчитане на 99% от заработената просия на сутеньора им, мъкнене напред-назад из скучния град и на празници Флирт или Кале. Технически съществуването им е по-безполезно от моето (и твоето), да го иба (доколкото едно просто безсмислено съществуване може да е съизмеримо с друго такова), не казвам да се изтребят защото са "трън в анала на прекрасното ни общество", а за да им се направи лична услуга, сравнение мога да направя с евтаназията примерно.
ПП – Продуктово позициониране на Gummo, има го в маймунда с 2-3 заблудени сийдъри или PirateBay.
Последно редактирано от RacerX : 11-03-2012 на 12:50
Бездомниците не пречат на никого. Даже те помагат. Рециклират отпадъците.
Всъщност на мен изобщо не ми пука дали нещо помага или пречи. Далеч съм от такива "обществени, граждански" инициативи. На мен изобщо не ми пука. Не ми пука и дали ще се разкарват котки или кучета по улиците. Те просто се опитват да оцелеят и да се приспособят. И за разлика от някой други животински видове, те са се приспособили успешно. Затова и все още съществуват. Всяка жива гад на тази Земя се опитва да оцелее. Аз не съм никой, че да казвам кой да не живее. Но е лицемерно и от ваша страна да казвате кой трябва да живее. Защото двете са на практика едно и също. Мисля си обаче, че като представител на по-висш биологичен вид, трябва да имам правото да чистя улиците от помияри. Защото са ми скачали не веднъж. Така както кучето има възможност винаги да използва зъбите си за защита или нападение , така и аз следва да имам възможността да му строша тиквата. По собствена преценка.
О, това са глупости...като имаш коте, ще си го държиш вкъщи, няма да го оставяш да скитосва напред назад. Никой няма да ти го трови така.
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon