- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Котето ми.
Бездомниците не пречат на никого. Даже те помагат. Рециклират отпадъците.
Всъщност на мен изобщо не ми пука дали нещо помага или пречи. Далеч съм от такива "обществени, граждански" инициативи. На мен изобщо не ми пука. Не ми пука и дали ще се разкарват котки или кучета по улиците. Те просто се опитват да оцелеят и да се приспособят. И за разлика от някой други животински видове, те са се приспособили успешно. Затова и все още съществуват. Всяка жива гад на тази Земя се опитва да оцелее. Аз не съм никой, че да казвам кой да не живее. Но е лицемерно и от ваша страна да казвате кой трябва да живее. Защото двете са на практика едно и също. Мисля си обаче, че като представител на по-висш биологичен вид, трябва да имам правото да чистя улиците от помияри. Защото са ми скачали не веднъж. Така както кучето има възможност винаги да използва зъбите си за защита или нападение , така и аз следва да имам възможността да му строша тиквата. По собствена преценка.
О, това са глупости...като имаш коте, ще си го държиш вкъщи, няма да го оставяш да скитосва напред назад. Никой няма да ти го трови така.
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....