.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Тема: Котето ми.

Hybrid View

Повече от фен
    Сашко, мойто момче, кво ми се изхвърляш като ч*кия на пясък? Ако нямало да го хванат човек би убил, разбираш ли... аман от пикльовци...

Супер фен Аватара на sashko705
    Цитирай Първоначално написано от Makenzi97 Виж мнението
    Сашко, мойто момче, кво ми се изхвърляш като ч*кия на пясък? Ако нямало да го хванат човек би убил, разбираш ли... аман от пикльовци...
    Ахах не ме познаваш...97 ли си бту?

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Мисля си обаче, че като представител на по-висш биологичен вид, трябва да имам правото да чистя улиците от помияри. Защото са ми скачали не веднъж. Така както кучето има възможност винаги да използва зъбите си за защита или нападение , така и аз следва да имам възможността да му строша тиквата. По собствена преценка.
    Скачали са ти, защото са озлобени към хората. И това защо? Защото някой като теб е решил да "чисти улиците" от тях. Как едно куче, израснало в добри условия, няма да ти скочи, а тези,бездомните (пак кучета, все същото), ще го направят? Поради причината, че ние (визирам хората като цяло), сме предизвикали това поведение.
    И още нещо, как реши, че си "по-висш биологичен вид"? И кое ти даде правото да ги убиваш? По твоята логика, ако си взема Калашников, вече ще бъда по-висша от теб и преспокойно мога да те гръмна, така ли? Казваш "Аз не съм никой, че да казвам кой да не живее" и сам си противоречиш.Като не искаш да има кучета по улиците, намери им дом, кастрирай ги, за да не раждат, но какъв си ти, че да убиваш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си