- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Котето ми.
Ами аз съм много наясно с думите си и вярваш или не много съм мислил върху тази тема и съм стигнал до това заключение... Не си прави грешни изводи без да ме познаваш.. И аз имам котка вече 5 години и най-голямата пакост която направи през тия 5 години е да се изсере на килима.
Последно редактирано от sashko705 : 11-03-2012 на 18:10
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Между това, което си мислиш, че можеш да направиш и това, което реално ще направиш във въпросната ситуация има огромна разлика.
До Денис
Кастрирането е неефективен вариант. И скъп. Не искам моите пари и парите на родителите ми да отиват за глупости.
Има и къщи с дворове в града и си гледат стока хората. Остават и другите 2 точки.
Не, достатъчно предпазлива съм да не ме хапят комари (спрей,гривни) или да не завъждам мишки вкъщи(чистота), за да не ми се налага да убивам. Точно защото никой не ми е дал правото да го правя. Да, не е приятно да има глутници кучета по улиците => кастрация и намирането на дом+подходяща грижа за тях, НЕ смърт.
ЕДИТ: Сашко, в позицията ти няма смисъл. Защо ще убиваш невинен човек?
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
"Imagine all the people