.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Тема: Котето ми.

Hybrid View

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Makenzi97 Виж мнението
    А, за животни сме си говорили значи. Ами ти сама си го каза - животните НЕ СА хора.
    И не трябва да бъдат третирани като такива.
    Ние СМЕ нещо повече от животните от чиста позиция на силата. Към момента ние сме властелините на света - бацили, изстискващи жизнената сила от приемника си. О, да ще дойде времето, когато или ще сменим приемника, или ще измрем, но аз ще съм отдавна закопан и разложил се, така че ще ми е през дедовия.
    И затова, че ще си умрял, трябва да съсипеш "приемника" на макс, за да няма за децата/внуците ти? Позицията на силата е в наша полза, да, но не ни прави по-качествени,даже напротив, озлобява ни и ни скапва. Прост пример: ти си по-силен от детенцето на пейката в блока, ще му обършеш ли 2 шамара и ще му вземеш ли вафлата? -Не. Следователно нищо не ти дава правото да го правиш и с животните.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    И затова, че ще си умрял, трябва да съсипеш "приемника" на макс, за да няма за децата/внуците ти? Позицията на силата е в наша полза, да, но не ни прави по-качествени,даже напротив, озлобява ни и ни скапва. Прост пример: ти си по-силен от детенцето на пейката в блока, ще му обършеш ли 2 шамара и ще му вземеш ли вафлата? -Не. Следователно нищо не ти дава правото да го правиш и с животните.
    Приемникът ще се съсипе, рано или късно. Въпрос на време е, освен ако не се вземат строги мерки за контрол на раждаемостта. Никога не съм разбирал желанието на някои хора да създават деца, но това е друга тема и няма да я намесвам тук, достатъчно се отклонихме.
    Защо някой или нищо трябва да ми е дало "правото" да извърша дадено действие? Мога - правя и толкоз. "Правото" и "равноправието" са едни от най-големите заблуди на съвремието.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си