- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- : )))))))
http://vbox7.com/play:b55a086508 <3
aresss111преди 5 ч. 53 мин.
1
Тук си представям просто как една котка лежи на дивана и съвсем леко си обръща главата, за да види кой я безпокои и отново си се връща към лежането... отегчена до няма-и-къде
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
да, сори към момичетата пак че ще го кажа, но котката е една тлъста, неблагодарна буца с лайна, на която ако и нарушиш мира и спокойствието на дивана, може 10 години да си я гледал, но ще ти издере очите. Фък да кетс. Кучето е наистина най-доброто приятелче на човека!
И все пак предпочитам котките, но не бих си зел нито едно от двете !
веднъж дойде един котарак паднал от 7-мия етаж
челюстта му беше изкълчена и висеше и трябваше да му е я гипсираме но котката има анатомична особеност и превръзката минава над очите и тя не вижда нищо
гипсирахме я с колегата и се разбрахме аз да съм лекуващия
а котарака си е зъл напада всичко даже и стопаните си
и 1 месец аз се грижех за него давах му лекарства храних го поих го
като храненето беше първо венозно после му държах купичката пред уста за да си изближе супата
в началото ме драскаше после спряи така цял месец
махането на превързката ми се падаше почивен ден и колегите я махат
връщам се изподрани
аз му отварям клетката и го взимам на ръце без ръкавици а той се сгуши в мен и започна да мърка като го връщахме на стопаните започна да ми се омилква да ми мърка даже ми се качи на рамената сви се на топка и пак замърка
ами защо тая котка напада всички а с мен се държи така?
сигурно ми е неблагодарна
котките са трудни животни много своенравни и глупави но и те са признателни
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ти ще го преглеждаш и ще му даваш лакомства
и то ще те заобича