.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Hybrid View

Град
    Varnna

Помогнете ми :(

Тъй като съм болна,а родителите ми са на почивка аз останах сама и няма кои да ми помогне.Отделих малко време за да запиша домашното което имам тук ии ако някои ми помогне ще съм много благодарна!
    1.Направете съпоставителна х-ка между образите на Дон Кихот и Санчо Панса.
    2.Тълкувайте мисълта "Алонсо Кехана е разума на разумния,Дон Кихот е разума на безумния".
    3.Коментирайте мисълта на Дон Кихот:
    3.1.Мисъл"Човвек превъзхожда другите само ако върши нещо поh възвишено от тях."
    3.2.Мисъл"Да правим добро на простаци е все едно да наливаме вода в морето."
    3.3.Мисъл "Не е възможно злото и доброто да траят вечно,а щом злото е траено дълго можем да се надяяваме на промяната към доброто.
    4.Коментирайте съветите на Дон Кихот които дава на Санчо Панса преди да стане гувернатор.
    Последно редактирано от plamsiii : 11-02-2012 на 10:23
    (h) Да, правя грешки ... Но животът не идва с инструкции.. !

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    1. Напиши/Съпостави образите им, като говориш за външния вид /единия е дебел, другия - слаб/, превода на имената им, техните възгледи. /Санчо Панса се съгласява да излезе "на път" с Дон Кихот, тъй като ДК му обещава пари, земя - тоест Санчо Панса търси материалното, докато Дон Кихот с цел да помогне на хората/.
    2-3. Тълкувай, нищо трудно не виждам.
    4. Напиши какви съвети му дава той, полезни/вредни, за какво става въпрос в тях.

Чети теми, там ги пише тези неща. Тук има безплатни: http://www.neznam.bg/%D1%83%D1%87%D0...82%D0%B5%D1%81
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си