- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярно ли е това?
Как смятате? Вярна ли е тази мисъл:
Една жена може да убеди един мъж, че страшно го желае, когато не е така или пък че не го желае, когато страшно го иска.
Жената може да симулира оргазъм, но мъжът може да симулира цяла връзка !!!!!! Това е истината !! ;]]
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
И каква е целта?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Амииии....например в моментите,когато се опитва да се самозаблуди и да си повярва, че е истина,защото я е страх пред себе камо ли пред някой друг да си признае истината?
Да определено е вярно! Пример с мен: когато едно момче ми пишеше постоянно и ме обсибваше с разни мили думи,аз му отвръщах със същото ,при положение,че нямах никакви чувства към него. Сега когато се видяхме ,срещнахме ... аз му пиша повече ,аз искам да се видим и ми липсва,а при него - обратното! Така ,че да ,вярно е![]()
Май си нямате работа, а?
Това си е чисто лицемерие, въобще не искам и да разсъждавам над него. Вие си стройте квито искате крилати фразички на тази тема.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
И в двата случая, ще е ебати тъпачката.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Може ама струва ли си?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Може ... даже напоследък май е често срещано
За мен си е един вид подигравка
Да, ама в крайна сметка и мъжа има чувстване мисля че би търпял много много такива безмислени игрички
Една жена може да завърти един мъж без да се усети,както и мъжа - жената ,все пак зависи каква цел имаме,всеки си играе номерцата според мен,само да има кой да се хване хаха
Look bitch I cut yo' face,this ain't no motherfuckin' movie
Да! Както е вярно, че жената избира кой да я избере![]()
Да ви имам обобщенията.
Сигурно може... и за кво ти е да си лицемерна толкова?!
Като харесваш някого, като го искаш-покажи му, ако стане нещо ок, ако не стане... пак е ок, продължаваш напред..
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5