.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Приятели .. хах да бе .. ;х

Скарах се с най-добрия ми приятел .. ;х Напоследък само се караме .. ;х Скарахме се заради това, че не исках да излезнем .. и той оттам почна да ме псува и тем подобни .. ;х Познаваме се 6 години, той знае всичко за мен, както и аз за него, но последните месеци само се караме .. Не знам какво става, от пубертета ли е ?! - Не знам ;х Въпроса е, че той като се разсърди никой няма право да го обижда и т.н, а като се разсърдя аз става от мухата-слон .. ;х

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не може ли да си говорите, бе?
    Окей, има нещо, което не е както трябва - сподели му го.

Супер фен
    ВЯРА НА НИКОЙ В ТОЯ ЖИВОТ!!!

Той се сърди за най-дребното нещо .. човек как да говори с него, като той се прави на две и половина .. ;х
    Последно редактирано от Таня K. : 11-02-2012 на 20:03

Цитирай Първоначално написано от sweetycherry33 Виж мнението
    ВЯРА НА НИКОЙ В ТОЯ ЖИВОТ!!!
    до някъде е така, но ..

Що за приятел е този,който ще те псува?!И как така той ще те псува,а ти нямаш право да го обиждаш?Той явно се има за нещо повече от теб и както виждам не ти е добре с него,щом само се карате.Бий му шута.

Цитирай Първоначално написано от lemon_bonbon Виж мнението
    Що за приятел е този,който ще те псува?!И как така той ще те псува,а ти нямаш право да го обиждаш?Той явно се има за нещо повече от теб и както виждам не ти е добре с него,щом само се карате.Бий му шута.
    6 години не са малко .. ;х той знае всичко за мен, както и аз за него .. ;х а до колкото до псуването, той е момче .. на мен лично не ми харесва момиче да псува и до една степен за това не го псувам, а просто му доказвам с думи, че не е прав, но той пак си знае неговото .. ;х

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    На колко сте?

И аз имах най-добър приятел 8 години. Като деца се карахме, да, но бързо се сдобрявахме. Само дето, се случи едно нещо - вика му се порасване, при което характерите ни се промениха и осъзнахме, че няма как вече да сме най-добри приятели, тъй като просто не се харесваме.

И кои зодии сте?

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    На колко сте?

И аз имах най-добър приятел 8 години. Като деца се карахме, да, но бързо се сдобрявахме. Само дето, се случи едно нещо - вика му се порасване, при което характерите ни се промениха и осъзнахме, че няма как вече да сме най-добри приятели, тъй като просто не се харесваме.

И кои зодии сте?
    На 13 сме й 2-та. Аз съм зодия лъв, а той близнаци.
    Последно редактирано от Таня K. : 11-03-2012 на 11:53

Град
    София, България
    ^Ето ги и причините.

^Ето ги и причините.
    ?

Град
    София, България
    На 13-те. Тепърва навлизате в пубертета, интересите ви се изменят, характерите също. Нормално е вече да не сте толкова близки.

На 13-те. Тепърва навлизате в пубертета, интересите ви се изменят, характерите също. Нормално е вече да не сте толкова близки.
    ;xx

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си