- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Относно тези,които имат котки !
Значи тате винаги е бил против да имаме животинка вкъщи.През юни ми го донесе за да му се порадвам за два дена и да го върнем после.Така и стана порадвах му се го върнахме.Само за два дена адски много се привързах към това коте.Плаках седмици наред и на втората седмица(когато завършихме у-ще и си отивахме на село) тате каза щом ми е толкова мъчно да си го взема на село,защото и без това цяло лято ще бъда там.Но грешката ни беше чене помислихме за зимата и вече към края на август почнахме да се замисляме,но вече беше късно,защото адски много се привързах към него и нашите нямаха избор и казаха.''хайде завинаги да си остане така зимата ще ходим да го храниме'' обаче зиимата когато пътят не е отринат перспи и т.н става лощо за котето(няма храна).Още в началото,когато не бях толкова много свикнала с него,(когато ми го донесоха за два дена и после го взеха да го откарат при братовчетка ми) още от тогава трябваше да си остане при нея ама аз не издържах и на втората седмица вече умирах много ми липсваше и ми го върнаха.Та ето я историята :Д
Нищо лично, ма баща ти тъп ли е? Как може да ти го дава и после айде обратно ... Или да си мисли, че то ще си стои на студа в заснежения двор? Няма как да стане. Тея породистите особено знайш ли колко са глезени. Ще настине там , ще се разболее ;/ Вземай го вкъщи и му чисти и го научи да си прави естествените нужди или в котешка тоалетна или най-добре навън, зависи къде живееш. Ако не си в голям град го пускай навън да пишка, но ако си в голям град е по-опасно и по-добре котешка тоалетна.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Е моите като не са породисти да мрат ли?Всяка животинка заслужава да бъде обичана.
И трябва да го шляпкаш леко като направи беля, да разбира, че така не се прави ;п
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мхм. забавното е, че той си доведе приятелката вкъщи да живее и тя не е правила такива мизерии вкъщи. Явно той и е казал "като акаш вкъщи мама пляска по дупето"![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ахххххх ще я пребия !!!!! Тъкмо си намазах последната палачинка със шоколад и тъпата малоумна котка (женската разбира се) си я събори на килима да похапва ! Много краде палачинки, мама и котешка. Няма да вечеря сега, ще яде палачинка ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Дааам, специално палачинки много краде.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Хахаа, преди имах сиамка и неведнъж съм я намирала опряна с предните лапи на масата да души за храна...Много лакома беше, ей! И своенравна... Крадеше всичко, което й попаднеДали това подлежи на промяна? Примерно, ако котката е на 3- 4 години и прави такива бели..Дали може да се превъзпита, според вас?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
1-2 дена ще мяуче повече. Гушкай го, гали го и не го пускай направо в целия апартамент а първо в едната стая, после като свикне в нея отвори вратата към другата и така![]()