.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Значи тате винаги е бил против да имаме животинка вкъщи.През юни ми го донесе за да му се порадвам за два дена и да го върнем после.Така и стана порадвах му се го върнахме.Само за два дена адски много се привързах към това коте.Плаках седмици наред и на втората седмица(когато завършихме у-ще и си отивахме на село) тате каза щом ми е толкова мъчно да си го взема на село,защото и без това цяло лято ще бъда там.Но грешката ни беше чене помислихме за зимата и вече към края на август почнахме да се замисляме,но вече беше късно,защото адски много се привързах към него и нашите нямаха избор и казаха.''хайде завинаги да си остане така зимата ще ходим да го храниме'' обаче зиимата когато пътят не е отринат перспи и т.н става лощо за котето(няма храна).Още в началото,когато не бях толкова много свикнала с него,(когато ми го донесоха за два дена и после го взеха да го откарат при братовчетка ми) още от тогава трябваше да си остане при нея ама аз не издържах и на втората седмица вече умирах много ми липсваше и ми го върнаха.Та ето я историята :Д

Гадежлив .Гнус го е от косми и т.н

Нищо лично, ма баща ти тъп ли е? Как може да ти го дава и после айде обратно ... Или да си мисли, че то ще си стои на студа в заснежения двор? Няма как да стане. Тея породистите особено знайш ли колко са глезени. Ще настине там , ще се разболее ;/ Вземай го вкъщи и му чисти и го научи да си прави естествените нужди или в котешка тоалетна или най-добре навън, зависи къде живееш. Ако не си в голям град го пускай навън да пишка, но ако си в голям град е по-опасно и по-добре котешка тоалетна.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Нищо лично, ма баща ти тъп ли е? Как може да ти го дава и после айде обратно ... Или да си мисли, че то ще си стои на студа в заснежения двор? Няма как да стане. Тея породистите особено знайш ли колко са глезени. Ще настине там , ще се разболее ;/ Вземай го вкъщи и му чисти и го научи да си прави естествените нужди или в котешка тоалетна или най-добре навън, зависи къде живееш. Ако не си в голям град го пускай навън да пишка, но ако си в голям град е по-опасно и по-добре котешка тоалетна.

Живея в апартамент и предпочитам котешка тоалетна в банята И няма да позволя на снега аз това котенце толкова съм го разглезила никога не е яло бой или да съм го потбутвала аз да го оставя на кучешкия студ при положение ,че е ПОРОДИСТО !

Е моите като не са породисти да мрат ли? Всяка животинка заслужава да бъде обичана.
    И трябва да го шляпкаш леко като направи беля, да разбира, че така не се прави ;п
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Е моите като не са породисти да мрат ли? Всяка животинка заслужава да бъде обичана.
    И трябва да го шляпкаш леко като направи беля, да разбира, че така не се прави ;п

Трябва му по-строго възпитание,ОПРЕДЕЛЕНО (на котето)

Мхм. забавното е, че той си доведе приятелката вкъщи да живее и тя не е правила такива мизерии вкъщи. Явно той и е казал "като акаш вкъщи мама пляска по дупето"
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мхм. забавното е, че той си доведе приятелката вкъщи да живее и тя не е правила такива мизерии вкъщи. Явно той и е казал "като акаш вкъщи мама пляска по дупето"
    даа

Ахххххх ще я пребия !!!!! Тъкмо си намазах последната палачинка със шоколад и тъпата малоумна котка (женската разбира се) си я събори на килима да похапва ! Много краде палачинки, мама и котешка. Няма да вечеря сега, ще яде палачинка ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ахххххх ще я пребия !!!!! Тъкмо си намазах последната палачинка със шоколад и тъпата малоумна котка (женската разбира се) си я събори на килима да похапва ! Много краде палачинки, мама и котешка. Няма да вечеря сега, ще яде палачинка ;д
    ама че бели прави

Дааам, специално палачинки много краде.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Хахаа, преди имах сиамка и неведнъж съм я намирала опряна с предните лапи на масата да души за храна...Много лакома беше, ей! И своенравна... Крадеше всичко, което й попадне Дали това подлежи на промяна? Примерно, ако котката е на 3- 4 години и прави такива бели..Дали може да се превъзпита, според вас?

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от selenaa56 Виж мнението
    Попринцип мислех,че независимо къде е котето когато е със стопаните си не прави проблеми,но явно съм грешила.Ами да се надяваме да не ми издере очите
    Не знам дали са го писали по-надолу, но знам че котката се привързва към дома, а кучетата към стопаните си.
    ^^^
    Бургас <3

Цитирай Първоначално написано от TheBobqk Виж мнението
    Не знам дали са го писали по-надолу, но знам че котката се привързва към дома, а кучетата към стопаните си.
    Не е точно така. Котките се привързват само към един човек, докато кучето се лигави на цялото семейство.
    И по-горния пост : с възпитание можеш да постигнеш нещо, но не същия ефект ако беше започнала като е било малко коте.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на DennisCobain
    1-2 дена ще мяуче повече. Гушкай го, гали го и не го пускай направо в целия апартамент а първо в едната стая, после като свикне в нея отвори вратата към другата и така

постепенно ще свикне и мойто коте беше така

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    Цитирай Първоначално написано от selenaa56 Виж мнението
    Здравейте!Имам котенце.Взех го лятото-породата му е ангорка .Веднага го отведох на село,защото лятото седя там,но сега застудя и си дойдох в апартамента а котето още е там.С родителите ми решихме да си го доведем в апартамента,но цели 3 месеца седя там и много свикна.Един ден го качихме в колата то се уплаши и почна да мяука.Та въпросът ми е ако го доведа в апартамента дали ще свикне или веднага ще почне да дере вратата и да почне да драска всичко, за да си се върне на село?Защото то си е свикнало на свобода от новородено е навънка и не знам как ще се заучи да стане домашно.Ще ни прави ли проблеми да дере вратите ,да се плаши,че е в друга обстановка и т.н.?Ще се радвам да ми отговорите! :*
    свикнало е на пространство....ще тере мебелите..ще ходи по нужда на всякъде ще има косми навсякъде ще си разнася храната на всякъде (сещаш се) и ще подивее

Цитирай Първоначално написано от ~sweeettt~ Виж мнението
    свикнало е на пространство....ще тере мебелите..ще ходи по нужда на всякъде ще има косми навсякъде ще си разнася храната на всякъде (сещаш се) и ще подивее
    е дай да го изхвърлим/убием за да спасим два парцала и да чистим по-малко косми??????
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове