И аз не знам за какво точно я пиша тая тема, ама искам да си кажа всичко, което ми има ... Нещо бутам масло напоследък, сама се усещам.. Станала съм много ревнива.. Не толкова, щото не вярвам на моето момче (напротив даже му имам страшно доверие) .. колкото просото се дразня (един вид) от факта, че има други момичета, които го харесват ... Направо излизам от кожата си като почна да си мисля такива неща .. Примерно в селото му има едно момиче, миналото лято са се занимавали, но той толкова и е имал чувства към нея преди .. обаче тя май продължава да има към него и до колкото съм чела какво му е писала (той ми е показвал) направо и е бил влязъл под кожата ... И не знам, дразня се, много се дразня, когато хора подобни хора са му в обкръжението ...
Той човека няма никва вина, не може да се отцепи от цялата си компания заради няква глупост...
Обаче все пак ми е някво мн кофти когато му пишат или се закачат някви с него .. (той не им отговаря... обикновено сами си пишат ;д) .. и все пак ми е тъпо ;д
Параноясвам... знам ли, той нищо няма да направи, щото си е мой.. ама в техните главички кво се върти

Моля успокойте ме .. или ми кажете, че съм луда.. благодаря ..
Хуу .. олекна ми

Никога до сега не ми се е случвало.. тоя човек ме кара да бъгвам