.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Оргазъм

Hybrid View

Оргазъм

Здравейте на всички и предварително благодаря за коментарите.Моят проблем е, че не мога да получа оргазъм.Чувствам,че връхната точка е близо, но не мога да издържа до същинското удоволствие.Всички коментари ще бъдат полезни.

Ами не знам какво можем да ти кажем ние?! Да се отпуснеш, да не му мислиш толкова и да се насладиш на момента...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Какво ще рече, че "не мога да издържа до същинското удоволствие"? Или в случая издържа = достигна? Помагай си сама с ръка, когато усетиш, че си близо. Пробвай да си приближиш краката за да усещаш повече(примерно в поза: краката на раменете му). Може да опиташ и да си свиеш вагиналните мускули,когато усетиш, че "идва", при мен има ефект

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Има куп статии в нета, за това, защо една жена не може да достигне до оргазъм. Това което помня от една е, че липсата на оргазъм е на психическа основа и че на много жени се случва и им трябват месеци или години за да получат оргазъм по време на секс. А ти някога получавала ли си оргазъм по някакъв начин?
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Аз колко теми трябва да съм изписала ... вече започвам да се чувствам мнооого бъгава заради вас
    И аз не мога

Повече от фен Аватара на greenblood
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Аз колко теми трябва да съм изписала ... вече започвам да се чувствам мнооого бъгава заради вас
    И аз не мога
    Не си бъгава бре. Просто не си попаднала на добър любовник.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от greenblood Виж мнението
    Не си бъгава бре. Просто не си попаднала на добър любовник.
    Попадала съм на 3 добри любовници .. и винаги ми е било хубаво .. просто няма върхова точка .. водя полов живот от почти 2 години и обикновено е редовен ... Проблема е в моя телевизор

Повече от фен Аватара на Scarface_
    DEAM YOU ! ! ! я дай някво описание на колко си ? от колко време водиш активен полов живот и опити за получаване на оргазъм
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Трябва наистина да се чувстваш отпусната с човека, за да сършиш. Поне при мен е така. Говорете си докато го правите (не за времето нали ).. трябва да си наистина много възбудена, за да получиш първия оргазъм по време на секс.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си