.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Влюбена в най-добрият си приятел...?!?

Апф...може би не на всеки се е случвало, но чуството доста контрастира ако мога така да се изразя.От една страна всичко е прекрасно, че знаеш всичко за него, че сте си близки.... а от друга-че е до теб, а не е твой......
    Всичко започна с това че беше гаджето на най-добрата ми приятелка, той е адски забавен, мил, лигав.... момче мечта.
    Те късаха милиони пъти и се събираха, но се обичаха адски много(аз им бях нещо като семеен приятел). И така с него се превърнахме в мнооого, много добри приятели. Той реши обаче да се премести да живее в друг град на около 600 км. от нашия.... направи го.....лятото дойде, за малко преди да си замине и си прекарахме чудесно.Тръгна си......сега е там..... от 2 месеса само скайп, фейсбук, телефон..... и такам.....и междудругото през това време те се разделиха, защото не сметнаха за редно да водят връзка от разстояние..... И по темата, искам съвет, какво да направя.... не искам той да разбира, но не искам и да останат така нещата.... объркана съм адски много. Дали да започвам леко по леко да му разкривам, или пък да "убия " чуствата си , като се зарибя с някой друг .... )

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    По-добре забрави за връзка с него.
    1.човека е на 600км
    2.прекратил е предишната си връзка, за да не е във връзка от разстояние. Какво те кара да мислиш, че с теб ще стане
    3.бивш е на най-добрата ти приятелка! Представяш ли си да скъсате с някой за да избегнете връзка от разстояние и след време да тръгнат по този начин с най-добрата ти приятелка?
    Ако не си съсипеш приятелството с момчето, че си съсипеш това с момичето.

Мега фен Аватара на tori
    Убий си чувствата. Наръгай ги с големия нож. :д Няма начин нещо между вас да стане. Обясниха ти защо в горния пост.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    И моето мнение е като горните две.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Не се занимавай с него! На 600км не виждам каква връзка може да имате. Бивш е на най-добрата ти приятелка... грозно е да се занимаваш с него! Освен това сте приятели-не си разваляйте приятелството.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на shmatarok
    Съгласна съм с горните мнения.
    Понякога е нужно да се позамислиш малко повече, при теб негативните фактори са толкова много, че отговорът направо е очеизваден.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Не мисля, че ще ви се получи.

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Казаха ти, недей, за всеобщо добро..
    Няма да е яко, но ще мине
    Come on skinny love just last the year...

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Uh oh.. FRIENDZONE HIS ASS. /bitch alert
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Все ще загубиш един от двамата,по-добре се откажи.

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    1.човека е на 600км
    2.прекратил е предишната си връзка, за да не е във връзка от разстояние. Какво те кара да мислиш, че с теб ще стане
    3.бивш е на най-добрата ти приятелка! Представяш ли си да скъсате с някой за да избегнете връзка от разстояние и след време да тръгнат по този начин с най-добрата ти приятелка?
    точно!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    До колкото разбирам, той не ти е давал повод да си мислиш, че чувства нещо към теб. По-добре не разваляй приятелството си би било много подло.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    По - добре ги забрави тия чувства.
    И двамата са ти приятели - ако не единия, ще загубиш другия. А вярвам, че не искаш точно това да ти се случи. Общувай си с него, но чисто приятелски.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    1.човека е на 600км
    Приятелството ми с момичето, отдавна се разруши(скарахме се много жестоко и не сме се сдобрили, и тя май ме мрази )

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Нямаш ли домашни да пишеш ?

Мега фен Аватара на iiordanova
    Откажи се,защото така само се самонараняваш още и още.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ако знаеше какво искаш... вземи обърни внимание на уроците верно, както колегата каза. Това не е лъжица за твоята уста.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Нямаш ли домашни да пишеш ?
    Не, те са измеждудругото :Д:Д имам естествено, важни са, на все пак като главата ми е някъде другаде, няя как да се съсредотуча един вид :Д:Д:Д:Д:Д

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си