.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Имам проблем!

Здравейте,имам малък проблем. Момиче съм и ми закъснява цикъла с 3 дена,а с приятеля ми правихме секс точно в деня, в който се очакваше да ми дойде цикъла...а той така и не ми идва вече 3ти ден. Да си направя ли тест или да изчакам още някой-друг ден...? И вярно ли, че при секс преди цикъл, вероятността да забременее жената е по-голяма?

Banned Мега фен
    ако сте се пазили не виждам как може да се притесняваш.. а тест след 3тия ден - сериозно ли ? .. и сега т паднаха много така че и от това може да е,грипен период- ако си приемала лекарства и от това може да е и от още 105 фактора.. какво сте ми се зафилмирали за 3 дни бе хора...

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Ех, значи толкова да сте необразовани, първо ако сте го правили с презерватив и той не се е скъсал, няма как да си бременна, второ тестове за бременност се правят 14-15 дни след акта, и трето: ПЪРВО СЕ ОБРАЗОВАЙТЕ ПРЕДИ ДА ПРАВИТЕ СЕКС, МАМКА МУ!
    Последно редактирано от TheNormalGuy : 11-03-2012 на 10:28

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от TheNormalGuy Виж мнението
    Ех, значи толкова да сте необразовани, първо ако сте го правили с презерватив и той не се е скъсал, няма как да си бременна
    Ако презерватива е некачествен пак става. Майката на мой познат бачкаше в цех (или квото е там) за кондоми, говорихме си за работата и каза, че доста често колегите и ги дупчат нарочно. (:
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Повече от фен

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от superqni Виж мнението
    Момиче съм и ми закъснява цикъла с 3 дена
    Ами момче ли да си?

Ти си зле. Ако си правила секс с презерватив и не се е късал няма как да си бременна. Ако е било без и не си била в овулация пак няма как. И тест се прави 14 дена след рисковия акт.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от magita Виж мнението
    Ако презерватива е некачествен пак става. Майката на мой познат бачкаше в цех (или квото е там) за кондоми, говорихме си за работата и каза, че доста често колегите и ги дупчат нарочно. (:
    Да бе,да.

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Господи дай ми нож..
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от mrankoniiii Виж мнението
    Господи дай ми нож..
    На еконт експрес приемаш ли?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Секс с предпазни средства,без да е имало фалове + не много постоянните температури и промени У времето + трябва да ти дойде ... Ъ - не,споко,не си бременна.
    Тест се прави 14 дни след РИСКОВ полов акт.
    maDamn

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Аз никъде не виждам авторката да е написала , че са ползвали предпазни средства.
    Иначе има жени, на които овулацията им съвпада с менструацията, но те са изключително малко. Така че това, за вероятността за забременяване по време на и малко преди менстуация не е общо правило, а изключение.

Ами, честно казано ако бях използвала предпазни мерки, едва ли щях да пиша за съвет, защото нямаше да съм толкова притеснена. Знам, че не е било особено правилно, но не пиша тук за да ме "ръсите", а ако можете да ме посъветвате. Ако не можете, не мисля че има смисъл от упреци. Отделно- относно това, че не съм се образовала достатъчно и как може да мисля за тест 3 дена след половия акт: образована съм що-годе по темата, просто се притеснявам и съм под емоция, и исках да се посъветвам...За теста- говорила съм с жена, която ми сподели че си е направила тест 3-4 дена след акта и резултата е бил верен (положителен). Отделно знам и за други такива подобни случаи.

Може и това да е вариант, но когато чуеш някой по-зрял, който вече е минал през този период и малко или много му се доверяваш, особено ако ти е по-близък.

Да, понеже аз знам, че минимума са 11-12 дни за каквито и да е било тестове...определено и аз се изненадах, когато чух 3-4...

Banned Мега фен
    звучиш ми като трол...

Мега фен
    ий мамо как ги разбираш ;d

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    ий мамо как ги разбираш ;d
    стига беее .. нали се разбрахме.. изпълняваш списъка за мацката и не съм ти майка до другия живот..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    стига беее .. нали се разбрахме.. изпълняваш списъка за мацката и не съм ти майка до другия живот..
    не ми разбивай сърцето де ..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    не ми разбивай сърцето де ..
    ко речи ? аз... такова.. нали см ти майка... няма как.. виж тая госпожица може и да ти го разбие ама ти ще си си виновен щото ти ще си я избираш.. аз дадох само един много мъничък списък
    Последно редактирано от FuCKkK13 : 11-03-2012 на 19:27

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Да се преместите в кофата?
    изпълняваме и все пак да си кажа - според мен е тролче

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    нищо ти няма. другия път с презерватив, да ти е мирна главата
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Дано не ти се налага да опознаваш "тролчетата"...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си