- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам проблем!
Здравейте,имам малък проблем. Момиче съм и ми закъснява цикъла с 3 дена,а с приятеля ми правихме секс точно в деня, в който се очакваше да ми дойде цикъла...а той така и не ми идва вече 3ти ден. Да си направя ли тест или да изчакам още някой-друг ден...? И вярно ли, че при секс преди цикъл, вероятността да забременее жената е по-голяма?
ако сте се пазили не виждам как може да се притесняваш.. а тест след 3тия ден - сериозно ли ? .. и сега т паднаха много така че и от това може да е,грипен период- ако си приемала лекарства и от това може да е и от още 105 фактора.. какво сте ми се зафилмирали за 3 дни бе хора...
Ех, значи толкова да сте необразовани, първо ако сте го правили с презерватив и той не се е скъсал, няма как да си бременна, второ тестове за бременност се правят 14-15 дни след акта, и трето: ПЪРВО СЕ ОБРАЗОВАЙТЕ ПРЕДИ ДА ПРАВИТЕ СЕКС, МАМКА МУ!
Последно редактирано от TheNormalGuy : 11-03-2012 на 10:28
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Ти си зле. Ако си правила секс с презерватив и не се е късал няма как да си бременна. Ако е било без и не си била в овулация пак няма как. И тест се прави 14 дена след рисковия акт.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Господи дай ми нож..
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Секс с предпазни средства,без да е имало фалове + не много постоянните температури и промени У времето + трябва да ти дойде ... Ъ - не,споко,не си бременна.
Тест се прави 14 дни след РИСКОВ полов акт.
maDamn
Аз никъде не виждам авторката да е написала , че са ползвали предпазни средства.
Иначе има жени, на които овулацията им съвпада с менструацията, но те са изключително малко. Така че това, за вероятността за забременяване по време на и малко преди менстуация не е общо правило, а изключение.
Ами, честно казано ако бях използвала предпазни мерки, едва ли щях да пиша за съвет, защото нямаше да съм толкова притеснена. Знам, че не е било особено правилно, но не пиша тук за да ме "ръсите", а ако можете да ме посъветвате. Ако не можете, не мисля че има смисъл от упреци. Отделно- относно това, че не съм се образовала достатъчно и как може да мисля за тест 3 дена след половия акт: образована съм що-годе по темата, просто се притеснявам и съм под емоция, и исках да се посъветвам...За теста- говорила съм с жена, която ми сподели че си е направила тест 3-4 дена след акта и резултата е бил верен (положителен). Отделно знам и за други такива подобни случаи.
Може и това да е вариант, но когато чуеш някой по-зрял, който вече е минал през този период и малко или много му се доверяваш, особено ако ти е по-близък.
Да, понеже аз знам, че минимума са 11-12 дни за каквито и да е било тестове...определено и аз се изненадах, когато чух 3-4...
звучиш ми като трол...
ий мамо как ги разбираш ;d
нищо ти няма. другия път с презерватив, да ти е мирна главата![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Дано не ти се налага да опознаваш "тролчетата"...