.

Виж резултатите на анкетата: говорите ли на тема"секс" с родителите си?

Гласували
142. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да, естествено

28 19,72%
  • не, никога

63 44,37%
  • радко, притеснявам се

16 11,27%
  • да, но подбирам внимателно думите си...

35 24,65%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

родителите и секса...?!?!

как сте/бихте казали на родителите си, че сте/искате да правили секс..как разговаряте изобщо с родителите си на тема "секс"...?!

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Мии..Майка ми допреди 2 месеца постоянно ми обясняваше за презервативи и пазене , един ден ми писна и и казах "Виж кво , спал съм с момиче , престани да ми надуваш главата" и оттогава не ми е споменавала нишо..

Просто говоря с майка си за ''Секс''. Открито А като не й харесва нещо-кво да се прави. Не съм много брутална пред нея,но тя не е много съгласна с начина ми на мислене. Е,не е болка за умиране.
    I step off the train
    I'm walkin' down your street again
    And past your door
    ...

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Не, никога! Майка ми преди ме е питала за момичета ала бала, ма аз явно съм бил ясен, че не искам да обсъждам с нея, а за баща ми да не говорим... И честно казано изобщо не искам
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    На почти 19 години съм, но сякаш не мога да говоря с майка ми за това. Тя е напълно наясно с нещата, но ми е казвала:"Личния ти живот си е лично твоя работа. Искам само ако стане някакъв проблем да ми кажеш и ако имаш нужда от съвет да попиташ".

da ,no si podbiram dumite i govorq otkrito po temata samo kogato nqma ni6to ob6to s men i jivota mi ...

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    мммммииииии говорили сме си само за капутите
    no exit

Не.. никога..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    мдаааа, говорим понякога, но за мен не говорим, само по принцип, веднъж бяха пийнали повече, а аз се връщам от кафе и ми дръпнаха една лекцийка, щях да се спукам от смях сега като си спомня пак изпадам в хилеж
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

въпреки 4е съм на 13 като нещо ме интересува ги питам най спокойно и те ми обясняват без да се притесняват!

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    въпреки 4е съм на 13 като нещо ме интересува ги питам най спокойно и те ми обясняват без да се притесняват!
    малеее ти си била малка е.. бях си напраил заключение , че си по голяма
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    и що си мислеше 4е съм по голяма?

до сега не съм говорила с наще на тази тема,защото когато започнат и винаги я отбягвам по някакав начин
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    и що си мислеше 4е съм по голяма?
    И аз незнам просто така предполагах.. , но явно съм се бъркал

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ами говорили сме си но много рядко.Не искам да обсъждам с тях личния ми живот!Те да не би да ми споделят всичко?!

Говоря и то повече с лелята Тя е супер печена

Голям фен
    Град
    Stz
    Никога! Няма кво да ми се месят в работите!Пък и те май си мислят че съм девствена! Само майка ми като видя колко презерватива има в стаята ми и се уплаши и аз й казах да се плаши когато почват да свършват!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

хахха говря си много ясно ... ама само с баща ми ... щот той ме ебава хипер многоо ... като започне и ме дразни.. :Кажи ко става ся?Еба ли някоя слива??? Аз ми става хиперр тъпо .. щот много добре знае че го правя вески ден .. и ме гавриии
    182- бан на профил 2т.

ми случвало се е.....според мен няма нишо лошо
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

az ne razbiram kuf e problema da si govori cqloto semeistvo za sex .. nqma lo6o tva e ne6to 4ove6ko i napulno normalno

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    НАще ,изобщо,ама изобщо не ги засяга каквото и да е било за моя полов живот.Познават си ми момчето..стига им.пфф..
    2 т. от правилника. Бан на профил

govorim ama.. samo povyrxnostno bez spomenavane na moq si li4en jivot..
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    говорим, но общи приказки...
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Говорим, но не специално за мен и за приятеля ми, а принципно за секса. И до днес не съм поискала информация за секса и каквото и да било свързано с него от родителите си. По принцип те са тези, които отбягват тази тема.
    Създадох те от сънища и думи, от багри, от мечти и от безумие. Единствен ти да бъдеш на Земята, тъй както е единствена Луната.

благодаря за отговорите! продължавайте все така!
    с наще отбягваме тази тема, въпреки че мути и фати :Р често намекват разни неща и си мислят, че нямам никаква представа за какво говорят...въпреки, че понякога се очудвам какви ги говорят пред мен...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си