- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- родителите и секса...?!?!
как сте/бихте казали на родителите си, че сте/искате да правили секс..как разговаряте изобщо с родителите си на тема "секс"...?!
Мии..Майка ми допреди 2 месеца постоянно ми обясняваше за презервативи и пазене , един ден ми писна и и казах "Виж кво , спал съм с момиче , престани да ми надуваш главата" и оттогава не ми е споменавала нишо..
Просто говоря с майка си за ''Секс''. ОткритоА като не й харесва нещо-кво да се прави. Не съм много брутална пред нея,но тя не е много съгласна с начина ми на мислене. Е,не е болка за умиране.
I step off the train
I'm walkin' down your street again
And past your door
...
Не, никога! Майка ми преди ме е питала за момичета ала бала, ма аз явно съм бил ясен, че не искам да обсъждам с нея, а за баща ми да не говорим... И честно казано изобщо не искам![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
На почти 19 години съм, но сякаш не мога да говоря с майка ми за това. Тя е напълно наясно с нещата, но ми е казвала:"Личния ти живот си е лично твоя работа. Искам само ако стане някакъв проблем да ми кажеш и ако имаш нужда от съвет да попиташ".
da ,no si podbiram dumite i govorq otkrito po temata samo kogato nqma ni6to ob6to s men i jivota mi ...![]()
![]()
мммммииииии говорили сме си само за капутите![]()
no exit
Не.. никога..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
мдаааа, говорим понякога, но за мен не говорим, само по принцип, веднъж бяха пийнали повече, а аз се връщам от кафе и ми дръпнаха една лекцийка, щях да се спукам от смяхсега като си спомня пак изпадам в хилеж
![]()
![]()
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
въпреки 4е съм на 13 като нещо ме интересува ги питам най спокойно и те ми обясняват без да се притесняват!
малеее ти си била малка е.. бях си напраил заключение , че си по голямаПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от Adwokat
и що си мислеше 4е съм по голяма?
до сега не съм говорила с наще на тази тема,защото когато започнат и винаги я отбягвам по някакав начин
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
И аз незнам просто така предполагах.. , но явно съм се бъркалПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Ами говорили сме си но много рядко.Не искам да обсъждам с тях личния ми живот!Те да не би да ми споделят всичко?!
хахха говря си много ясно ...ама само с баща ми ... щот той ме ебава хипер многоо ... като започне и ме дразни.. :Кажи ко става ся?Еба ли някоя слива??? Аз ми става хиперр тъпо .. щот много добре знае че го правя вески ден .. и ме гавриии
![]()
182- бан на профил 2т.
ми случвало се е.....според мен няма нишо лошо![]()
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
az ne razbiram kuf e problema da si govori cqloto semeistvo za sex .. nqma lo6o tva e ne6to 4ove6ko i napulno normalno![]()
НАще ,изобщо,ама изобщо не ги засяга каквото и да е било за моя полов живот.Познават си ми момчето..стига им.пфф..
2 т. от правилника. Бан на профил
govorim ama.. samo povyrxnostno bez spomenavane na moq si li4en jivot..
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
говорим, но общи приказки...
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Говорим, но не специално за мен и за приятеля ми, а принципно за секса. И до днес не съм поискала информация за секса и каквото и да било свързано с него от родителите си. По принцип те са тези, които отбягват тази тема.
Създадох те от сънища и думи, от багри, от мечти и от безумие. Единствен ти да бъдеш на Земята, тъй както е единствена Луната.
благодаря за отговорите! продължавайте все така!
с наще отбягваме тази тема, въпреки че мути и фати :Р често намекват разни неща и си мислят, че нямам никаква представа за какво говорят...въпреки, че понякога се очудвам какви ги говорят пред мен...