.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Post не мога да отслабна

Здравейте, знам че тези теми вече са банални, но ми трябва съвет опитвала съм много диети (90 дневна, лунна,плодова, не се сещам името, но беше такава със следене на калориите, и др.) моля дайте ми съвет какво да направя за да отслабна това което съм чела по форумите съм го опитвала и или няма никакъв ефект или до 1-2 седмици си възвръщам теглото :[

Не си го поставяй за цел. Аз преди ей така все тренирах, не ядях боклуци и грам не смъкнах.. пък преди 3 години случайно просто взех да си смъквам( въобще не си бях казала тряа да почна да отслабвам) и тогава почнах с диетите ... пък и може да нямаш нужда да смъкваш . Кажи кила и ръст, иначе как да знаем!?

Голям фен Аватара на EternalDream
    Не ти трябва диета. Естествено, като диетата свърши, пак ще си качиш килограмите. По-добре си направи меню за храненето, гледай да е здравословно. Ако се движиш достатъчно, не би трябвало да имаш проблем.

Тежа 60кг и съм висока 1 и 60 нуждата я имам, а последно опитах режим/диета в който следях калориите които приемам и тези които изразходвам и в началото свалих 1-2кг :], но после калориите като си ги смятах ми даваше че свалям иначе си върнах и това което бях свалила

Аз успях с точковата диета, ама не можеш да си цял живот на диета, затва мацките си правят здравословен режим. Е някои кифли нищо не ядат и само казват, че са на режим , а действително цял живот не ядат.. все тая , де

Пробвай точковата, спри шоколада ама не постепенно-кажи си утре никакъв ама никакъв шоколад и така, хлябът също (белият) пържени картофи забрави... кола и сокове -не!
    Също преди да почна точковата бях на японското чудо, ама е много тежка и не я препоръчвам . Не борй калории, по-добре точки . прочети си за какво става въпрос и вкарай некви упражнения. В началото като почнах с пилатеса смъкнах 3 кг за седмица, без да се ограничавам. Помня, че си хапвах и те така

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    ^ Ти си била дебела някога :O

Мега фен
    не брой калории а точки вика пхахахаха..Тялото с точки ли функционира? xaxahxah Боже голям смях

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    ^ Ти си била дебела някога :O
    Ми едно 6-8 килца отгоре ;д

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    не брой калории а точки вика пхахахаха..Тялото с точки ли функционира? xaxahxah Боже голям смях
    Мхм и аз ти се смея много ! ))))))))))))))))))))))))

Ти въобще имаш ли си хабер за какви точки говоря, бре?

Май не, така че не ми отговаряй... не ме интересува тъпичкото ти мнение !)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Последно редактирано от ALetterFromTheSky : 11-03-2012 на 09:32

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не можеш да отслабнеш защото не подхождаш правилно. Скачаш от диета на диета, коя от глупава по-глупава, и очакваш магически резултати за седмица-две. За да отслабнеш качествено и трайно, трябва да промениш както храненето си, така и начина с на живот, не за 10 дни, а за постоянно.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Мхм и аз ти се смея много ! ))))))))))))))))))))))))

Ти въобще имаш ли си хабер за какви точки говоря, бре?

Май не, така че не ми отговаряй... не ме интересува тъпичкото ти мнение !)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Мен па още по-малко . Точкова диета и японско чудо pxa

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Не можеш да отслабнеш защото не подхождаш правилно. Скачаш от диета на диета, коя от глупава по-глупава, и очакваш магически резултати за седмица-две. За да отслабнеш качествено и трайно, трябва да промениш както храненето си, така и начина с на живот, не за 10 дни, а за постоянно.
    Благодаря за съвета, но не съм съгласна с теб на 90 дневната изкарах месец и половина (без да сваля и грам) а на тази с броенето на калории бях от средата на август до началото на тази седмица (и свалих 2 кг които си върнах и за това я спрях)

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Здравословни проблеми да имаш? Менструацията ти редовна ли е?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    ами нямам здравословни проблеми нито диабет нито някакви други такива и да менструацията ми е редовна

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ми да те погледне ендокринолог. ТСХ и фТ4 се покриват от здравната каса.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

всъщност това което съм пропуснала да кажа е че преди около 2 години свалих 7-8 кг без да правя някакви огромни усилия както каза по нагоре ALetterFromTheSky за себе си

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от fenpirth Виж мнението
    Благодаря за съвета, но не съм съгласна с теб на 90 дневната изкарах месец и половина (без да сваля и грам) а на тази с броенето на калории бях от средата на август до началото на тази седмица (и свалих 2 кг които си върнах и за това я спрях)
    Именно. TheBeliever го каза много правилно. Какво правиш с тия диети? Изкарваш седмица-две-месец. И после? Връщаш се към предишните си навици и малко по малко си връщаш всичко свалено. По-добре промени генерално храненето и движението си, ако искаш цял живот да поддържаш една (добра) форма, а не постоянно кантара ти да е нагоре-надолу от нищото (изключвам фактори като здравословни проблеми или стрес, защото те оказват влияние) и да се чудиш как да смъкваш и коя нова диета да почнеш.

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Именно. TheBeliever го каза много правилно. Какво правиш с тия диети? Изкарваш седмица-две-месец. И после? Връщаш се към предишните си навици и малко по малко си връщаш всичко свалено. По-добре промени генерално храненето и движението си, ако искаш цял живот да поддържаш една (добра) форма, а не постоянно кантара ти да е нагоре-надолу от нищото (изключвам фактори като здравословни проблеми или стрес, защото те оказват влияние) и да се чудиш как да смъкваш и коя нова диета да почнеш.
    Извинявай много че не виждам смисъл да съм на диета (примерно половин година) и да не сваля и грам... и нещото което май не си разбрала от поста ми е че НЕ стоя на диета една седмица или две а доста по-дълго, а и като гледам ти май не си се борила с излишните килограми... или сваляш килограми по- лесно или си слаба по натура

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Авторке,точно пък FuckingFreak е едно от момичетата,които успя да докаже на себе си и на доста други съфорумници,че с постоянство можеш да надхитриш бавния метаболизъм ... Това,че ти не правиш нещо правилно не означава,че не можеш да свалиш излишните килограми!Навсякъде говориш за диети,диети и пак диети,но никъде не каза нещо за спортуване - кардио,силови,а-у ... Не е нормално да си месец на ДИЕТА и да не свалиш нищо.То дори да си на леко хранително ограничение пак ще свалиш щом имаш излишни килограми.Замисли се къде грешиш вместо да се репчиш на хората,които опитват да ти помогнат!!!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Не е нужно да споделям за себе си и дали съм се "борила" с излишни килограми - по-старите потребители от форума знаят достатъчно за мен. Никой не говори за половин годишна диета, защото такива не съществуват освен ако нямаш за сваляне 30 килограма, естествено. Ако са до 10 - за 2,3 месеца са се разкарали само с премахване на сладко, пържено и тестено и една идея по-ограничено консумиране на зърнени, млечни, ядки и плодове. За ядките всъщност може и да не е така - но доста често гледам как момичета вмъкват като снак между основните яденета едно пакетче ядки, от което 600+ калории не им мърдат, а когато си с цел отслабване, това определено има значение.
    И да, ясни са ми твоите диети тип разделно хранене, 90 дневни, японски чудеса, гладувания и -5 кила за 1 седмица. Мислиш ли, че не съм минала през този период?
    С риск да се повторя за 10ти път - нужен ти е здравословен режим, който да спазваш цял живот - никой не те кара да отрежеш напълно тортичките и еклерчетата, просто си ги позволявай по-умерено, така няма да се чудиш как да смъкнеш на кантар и да ги връщаш след 2 седмици. Ама не, хем виждаш, че твоето не дава резултат, но все пак търсиш мистериозната диета, дето да ти даде мечтаното тяло без да предприемеш някакви мерки и ограничения.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Ми едно 6-8 килца отгоре ;д
    не мога да си те представя

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    зебелязала съм,че винаги питаш нещо за менструацията, здравословни проблеми и тн. Да не учиш за доктор

В какво се изразява менюто ти?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    не мога да си те представя

нЕма нужда ;дд