- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е ?
От няколко месеца водя полов живот и съм била с 1 момче 2 пъти, а със сегашното момче, с което съм сме го правили някъде около 5-6.. Та въпроса ми е нормално ли е след толкова пъти все още да не чувствам наслада от правенето на секс?
Каране на колело
"От няколко месеца водя полов живот ".... миличка прави секс с някого когото обичаш а не през няколко месеца да сменяш партньора.сигурно не си пасвате сексуално.
Предполагам ти трябва повече опит и време.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Или партньорите ти нещо не се представят добре, или имаш нужда от повече време и опит.![]()
Надявам се да е от липсата на опит ...![]()
Каране на колело
"Стара бойна кобила" Не те клатят как трябва, затова не изпитваш удоволствие![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Ако по време на секс усещаш само вкарване-изкарване, определено липсата на опит е от значение и за двамата партньори...
За наслада от правенето на секс ли говорим наистина или за оргазъм.
Защото за второто може да ти трябват години, но за първото - или не познаваш тялото си достатъчно добре (което не е фатално изобщо), или не те чукат по начин, по който да си кажеш "омг, да, не спирай, защото ще умра".
Де да знам дали е нормално.Аз го правя от месец ,чука ме само един ,не съм свършвала ама ми е готино като го правим.Поне и на теб трябва да ти е такова .Винаги като се почнем и както казват почва да ми трепери под лъжичката.А може и д ане те възбужда.
Както казаха другите, трябва ти или време и опит, или нов сексуален партньор, но поред мен е по-скоро първото.
Е след колко пъти? Та ти си го правила не повече от 10, съвсем нормално е все още да не изпитваш кой знае какъв кеф.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
1. Или не действат двамата ти партньори, както трябва.
2. Или се притесняваш, не се отпускаш и не се отдаваш на момента.
3. Липсата на опит също влияе по един или друг начин.
+1
При мене помогна това със смяната на партньорите и още на около 10тият ми път свърших вагинално, ама не е за предпочитане това, в смисъл леко е к*рвенскоА за насладата от секса, когато спре да те боли, би трябвало да започнеш да изпитваш удоволствие, поне при мене беше така.
Последно редактирано от DragonLady : 11-04-2012 на 11:54