.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Промяна;д

Промяна;д

Здрастии, мацки . Ох, напоследък нещо си омръзнах и искам промяна ;д Винаги ме хваща една криза в тия зимните месеци и се чудя. Значи-косата си я пре-боядисах наскоро и цветът си го обичам(хем искам и кафяво ама много скоро й повтарях корените ), пускам я дълга и не ми се иска да я скъсявам и въобще вече се чудя как да се поосвежа? :Д Всякакви малки променки по мен ще са добре дошли. Темата е лееко тъпа, въпреки това, мерси предварително ! )

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Само не се боядисвай в червено

Иначе примерно, забелязах, че носиш по-тъмни цветове за грим... Можеш да пробваш с неща в по-светлата гама или някакви по кафеникави тонове.. разни такива, които да ти отварят очите ... По принцип звучи странно, но грима може да направи голяма промяна и да почнеш да се виждаш по друг начин ...
    Можеш да промениш стила.. примерно
    Или щом не искаш да си подстригваш косата или да я боядисваш... може да пробваш да правиш различни прически .. примерно пробвай да я къдриш (не много де) .. или да я сплетеш на плитка .. или някви такива ;д

Дааа, това с грима е добре Няма да се боядисвам в червено, неее За прическите пробвам, колкото избор има,

Мерсии :*

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    http://www.cosmeticbrushs.com/upload...f4f3c69f41.jpg
    Лошото е, че за фиксация ти трябва лак.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Охооо, това е страхотноо. А, лак имам , избягвам да ги ползвам, ама сега като не е всеки ден не мисля, че пречи (:

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Плюс това не гориш коса
    Ак орешиш да си купиш, дебни по сайтовете за колективен пазар оферти за 1.99 и си купи 2-3- ще минеш с една доставка и ще си спокойна, че ще ти стигне за дължината.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Подстрижи си леко връхчетата,за да придадеш добър вид на косата.

Мерси за отговорие, ще се възползвам, няма как :р

Banned Мега фен
    малко нови дрешки,които не са точно в твои стил ? експериментиране с грима ? нови аксесоари ( включително и за коса) нови прически ?

Чакам да изялзат по-готини дрехи като за сезона и да почвам с експериментите ;д . А за грим-да, верно преди носех мнооого, сега слагам или малко спирала, или спирала и молив ;д . Иначе напоследък ако няма да излизам си рисувам с очната линия и смесвам разни сенки, но то е за у нас ;ддд . Аксесоари, даа, само да ми мине мързела ;д . А косата -на калпазанката е добро предложението, иначе я пускам да расте ;д Ама пък е скучна, хем я разнообразявам откъм цвят, прически ;д . Мерси

Пусни си веждите и отиди на козметик да ти ги оправи, ако попринцип не ходиш, а си ги оправяш сама ;}
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Чакам да изялзат по-готини дрехи като за сезона и да почвам с експериментите ;д . А за грим-да, верно преди носех мнооого, сега слагам или малко спирала, или спирала и молив ;д . Иначе напоследък ако няма да излизам си рисувам с очната линия и смесвам разни сенки, но то е за у нас ;ддд . Аксесоари, даа, само да ми мине мързела ;д . А косата -на калпазанката е добро предложението, иначе я пускам да расте ;д Ама пък е скучна, хем я разнообразявам откъм цвят, прически ;д . Мерси
    нда.. ако решиш да се къдриш има 105 варианта .. поне по 5-6 различни начина можеш да се накъдриш без преси и т.н. - пробвай ... иначе щом дрехи и аксесоари чакаш - купи си междувременно някое ново гримче ( нда.. думата е убийствена)

колко пъти съм пробвала .. :дд

Тъкмо днес ще ходя за гримове до ДМ, мисля да пробвам с някакви кафяви цветове, че хем е есен, хем пък никога почти не ползвам кафяво за молив, или спирала, примерно ^^

Супер фен Аватара на fizzyg
    Като че ли най-голяма промяна правят веждите. Отиди на козметик,остави ги да поизраснат малко. Абсолютно съм за грима в кафява гама. А пък за ежедневието нещо елегантно като очна линия с крилце и матови кафеви сенки в сгъвката на клепача и спирала естествено е чудесна идея.Това,в комбинация с прасковен руж в малко количество,за да затопли лицето ще стои много хубаво.
    А прическата - не знам дали има някакъв бретон,ако имаш-пусни го да израсте;ако нямаш-направи си. Аз когато искам промяна главно на бритона се спирам. А,да,вземи си някакви ролки (любимите ми засега са дунапренените,защото ми е удобно да спя с тях,а и много хубави къдрици правят) и значително намали количеството топлина на косата си,за да ти порастне по-бързо и да е доста по-здрава. И най-добре ни посети темата ''Всичко за косата'',там допълнително да те консултираме как да ти израсте буйна грива :Д

Мерси за готиното съветче. Радвам се, че съм се спряла на добър вариант за грим

За прическата-имам бретон, който е в процес на растеж , обаче имам и лизнато в средата и се е сцепил такъв ужасен;ддд Но както теб и аз наблягам на различни бретони, като искам да разнообразя Преса вече не ползвам толкова-по-скоро ходя на "топка";д Имам едни ролки ама те са , които се гънат по кичура и малко е на късмет дали ще ги огъна , за да се получи къдрица, или просто сплетено :д Дунапренени също мисля, че имам и, да , ще я посетя, че за Нова Година искам вече косица ;дд хем буквално изливам хининова вода, маски и тн

пс-ако може някакви идеи за бретонче, защото много се харесвам със, придава цялостна форма на косата ми , обаче се сцепва ако е наляво
    Последно редактирано от ALetterFromTheSky : 11-02-2012 на 21:46

Супер фен Аватара на fizzyg
    Ами ако го обърнеш на другата страна как е?
    Сигурно става така,защото някоя част расте по-бързо от друга.. вечер защо не пробваш да спиш с фиба на бретона на лявата страна например? идеята ми е да свикне да си стои цялостен,да не се разделя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си