.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на zombolovesu

Unhappy Проблем с най-добрата ми приятелка

Преди с най-добрата ми приятелка бяхме в едно училище и тази година кандидатствахме и ни приеха в различни училища. Та... вчера цял ден я мрънках да излезем на кино или на разходка, защото отдавна не съм я виждала и тя ми вика, че не можела, щяла да учи цял ден имала да спряга глаголи и да превежда изречения... Като ми каза, че щяла да учи до късно и вечерта към 6 някъде майка ми имаше работа в нейния квартал и аз отидох с нея. Звъннах и на моята приятелка и баба и вдигна и ми каза, че била излязла. Миналата година беше направила същия номер.. Уж ми е най-добра приятелка, а вчера във фб беше постнала няква снимка на 2 момичета и някъв дълъг текст за най-добрата приятелка и ме тагнала там. И да добавя много гадно ми стана вечерта като баба и ми каза, че била излязла, все едно не иска да ме вижда и за това че ме излъга, а знае, че всеки петък майка ми има работа в нейния квартал и да изключва се възможността да е забравила за днес.

up

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    И какъв е въпросът?

дядо ми се казва Стефан .
    Woah, I almost gave a fuck. Try again!

Значи и аз имам най-добра приятелка която прави така понякога, но това не значи, че не ти е приятелка. Просто понякога когато се обаждаш постоянно а човек и го юркаш, той се отдръпва. Един съвет от мен: Чувайте се малко по-рядко, изчакай тя се да потърси няколко пъти, и изчакай тя да ти предложи да излезете, НЕ ти.

въпросът е дали да я питам защо ме е излъгала

Цитирай Първоначално написано от SisiJ Виж мнението
    дядо ми се казва Стефан .
    извинявай, ама все пак е форум...

Детски дивотии, просто говори с нея, бе, нал уж ти е най-добра приятелка

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Питай я, да.

Ami az mislq 4e ne trqbva zashtoto moje da ti e nai-dobrata priqtelka no ne trq i darjish smetka tq osven ako tq ti darji smisal nikoi nqma pravo da darji smetka na drygiq

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Ами очевидно преди е дружала с теб,защото не е имало с кой друг.Сега в новото училище си е намерила нови дружки..Нямаш право да й държиш сметка принципно,но пък и тя не бива да те лъже.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от zombolovesu Виж мнението
    въпросът е дали да я питам защо ме е излъгала
    Аз пък не виждам къде те е излъгала.
    Вероятно наистина ти е казала това, което е трябвала и щяла да прави: да учи цял ден. Свършила е по-рано и като си е помислила, че вече може да си намерила с кого да излезеш, не ти е звъннала.
    Но все пак, говори с нея, ще ти олекне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си