.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Unhappy Моля за съвет ,относно комплекси към задните части :)

Здравейте, момиче съм на 15 години. В момента съм 1.70 и тежа 51 килограма харесвам тялото си ,но единствено и само имам комплекси към задните ми части. Ужасно са малки ,някой знае ли как да напълнея точно в дупето ,как и по какъв хранителен режим ! Моля за помощ , защото когато обуя дънки е супер гадното ,ужасен е моля за помощ ! Не искам съвети като тем подобни ''още си малка ще пораснеш'' и така нататък ,просто искам да имам по голям и секси задник

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Много трудно се получава. Клекове с тежко и добра храна може да те оправят...

Колко да е трудно има ли желание има и начин а и можеш ли да ми дадеш точно инфо , тоес с какво точно да се храня и какви опръжнения ( нещо от vbox7 )

Banned Мега фен
    ако си слаба и висока почти невъзможно да имаш хубаво дупе откъм размери ... или трябва да напълнееш навсякъде или не знам... поне аз много много рядко съм виждала слабо и високо момиче с хубаво дупе,но това според мен е било генетично... + това че големия размер на дупето не винаги означава че изглежда добре...

Аз се нуждая от още 4 5 килограма ,но въпроса е по какъв хранителен режим и какви упражнения да го направя нормално не да е като някоя дъска и като седнеш в някое момче да му убиваш или да няма къде да те хване. Доста е относително защото момчетата гледат първо задника а и аз бих се почуствала доста по добре ако имам поне малко по голям от този който е

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от miki589 Виж мнението
    Аз се нуждая от още 4 5 килограма ,но въпроса е по какъв хранителен режим и какви упражнения да го направя нормално не да е като някоя дъска и като седнеш в някое момче да му убиваш или да няма къде да те хване. Доста е относително защото момчетата гледат първо задника а и аз бих се почуствала доста по добре ако имам поне малко по голям от този който е
    хранителен режим - ядеш всичко.... спорт - тичане/качване на стълби/клекове /каране на колело !

Адекватни съвети раздавате. Кардио, за да и расте дупето, адската логика, поздрави!
    Почни да ходиш на фитнес и да тренираш с тежести. Ще видиш големи ползи от това, самите мускули ще ти се оформят, ще си по-стегната. Хапвай повечко животински продукти, също и въглехидрати от натурални нерафинирани храни - картофи, ориз, овес, плодове.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Адекватни съвети раздавате. Кардио, за да и расте дупето, адската логика, поздрави!
    Почни да ходиш на фитнес и да тренираш с тежести. Ще видиш големи ползи от това, самите мускули ще ти се оформят, ще си по-стегната. Хапвай повечко животински продукти, също и въглехидрати от натурални нерафинирани храни - картофи, ориз, овес, плодове.
    за оформянето .. мисли преди да напишеш нещо

Какво ще оформя, бе, мацка, ти си тая дето не мисли. Авторката споделя, че няма никакво дупе - ние за оформяне си говорим... За да изпъкне, трябва да поработи над мускулите там и евентуално да качи малко, колкото я устройва. Е, това с тичане ли смяташ, че ще се получи?!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    На твоите години имах малък задник. Също се смятах за непривлекателна. Съжалявам, че ще ти го кажа, мацка, но преди около година ми се оформи задника и стана, привлекателен поне за моите разбирания. Сега съм на 23 и имам хубав задник

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Какво ще оформя, бе, мацка, ти си тая дето не мисли. Авторката споделя, че няма никакво дупе - ние за оформяне си говорим... За да изпъкне, трябва да поработи над мускулите там и евентуално да качи малко, колкото я устройва. Е, това с тичане ли смяташ, че ще се получи?!
    само дето ако само качва и гледа как да и порасне дупето след това майка и жална ако тръгне чак тогава да оформя... виждала съм такъв случай и на момичето после и се ревеше.. казвам на авторката това,което мисля и което съм видяла,а ти продължавай да злобееш

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    ^ :O на 23? а мислех, че съм единствената дърта във форума

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    само дето ако само качва и гледа как да и порасне дупето след това майка и жална ако тръгне чак тогава да оформя... виждала съм такъв случай и на момичето после и се ревеше.. казвам на авторката това,което мисля и което съм видяла,а ти продължавай да злобееш
    Със сигурност злобея, а ти четеш през ред, както ти е удобно. Не видях къде съм казала на момичето само да качва и да бездейства. Препоръчах и фитнес и тежко, а не тичане. Тя нека си тича ако и е кеф, и да си кара колело, само дето с тия дейности по-голяма задница няма да заформи.

DO SQUATS BRO

.. и ядене, яж бе!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    ^ :O на 23? а мислех, че съм единствената дърта във форума
    Има и по дърти от нас...

Както ти казаха по-горе трябва да поработиш над мускулите там.Иначе и аз съм горе-долу колкото теб-15 години,171 см,45 кг. Всички ми викат,че съм имала много малко дупе,ама важното е,че аз си го харесвам
    Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си