:( molq vi pomognete mi!!!!! ne izdurjam pove4e ;(((((
Здравейте! пиша тук, защото... имам наистина нужда от съвети и помощ!
И така.. аз съм едно 18 годишно момиче... живея в малък град.
Още от малка бях унижавана...
Още в началното училище преди да дойда да уча в гимназията, ми се подиграваха и ме малтретираха по всякакъв начин... имах си тогава някакви приятелки... които уж ми бяха приятелки, но после ме зарязаха... оказа се, че само са ме използвали... и оттогава останах напълно сама... после влязох и в гимназията с надеждата, че нещата ще се променят, но... нищо не се промени... даже стана и по-зле! И тук ми се подиграваха и малтретираха... по всякакъв начин...
Нямам си приятели... супер затворен човек съм... не излизам много... а и родителите ми не ме разбират... споделяла съм с тях и те обикновено винаги ме обвиняват, че сама съм си виновна и не искат да ми помогнат...После си намерих някакви приятели по интернет но после разбрах че само са ме лъгали накрая започнаха и по интернет да ме тормозят ;((((( ... не знам вече какво да правя... много се отчаях... чувствам се като една развалина... напълно ме пометоха и разбиха всичко в мен... не ми остана вече нищо.... нищо за което да се хвана... около себе си изградих три пласта стени, които да не позволяват на околните да виждат развалината в мен... сложих си маската, за да се правя, че всичко е наред... а всъщност нищо не е!!! Омръзна ми вече! Усещам че губя сила... и отчаяно имам нужда от помощ... от това някой да ме разбере!