.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Какво става и аз не знам!! :Д

Едно момче харесваше една от най-близките ми приятелки,излизаха няколко пъти,но тя иска да го отреже..дълга история.
    Случи се,че аз му писах и си писахме няколко вечери по 2 3 часа и си личеше че не го прави насила или само за да не ме обиди.
    Та се чудя дали ще е странно,ако пак му пиша след като тя го отреже,защото си говорихме доста за нея и имам чувството,че някакси се сприятелихме заради нея,а евентуално,когато тя го отреже,няма да имаме причина поради,която да си пишем,не знам и аз ;д Също имам друг въпрос:той се уреди да се води с нас от училище,защото сме в една посока.Тя е питала дали може и аз да съм с тях>>

-tя me pita dali imam neshto protiv da si s nas i az otvarnah ne, nikak daje
    makar che tva deto tq me pita e malko tapo shtoto moi da si nabiish nqkvi filmi
    Питах го за какви филми става въпрос той нарочно все едно да ми стане още по-интересно каза:Като ти кажа,все едно нарочно да си набиеш филма.Ако ти го кажа ще стане тъпо,Вие жените все си мислите някакви глупости и т.н
    Вие какво мислите? Какви филми да си набия? Че го харесвам,че той ме харесва..??

Не трябваше да я публикувам в този раздел! Ако искате я преместете )

КАкво мислитЕ??

Мисля да го питаш, твърде малко си разказала и имам опасения че е идиот. Все пак го попитай дали те харесва и не си набивай филми, това твоето е каприз и чисто привличане, нищо повече

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Глупости.
    Най-тъпото ще е да отидеш и да го питаш. То ще си проличи.
    Но що ли си мисля, че ако той харесваше теб - щеше да се занимава с теб, не с нея. Явно не е така, както ти се иска на теб.

абе кой е казал че го харесвам ;д

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Цитирай Първоначално написано от SunSetBeach Виж мнението
    абе кой е казал че го харесвам ;д
    Щом не го харесваш, защо искаш да си пишеш с него и си тръгнала да пътуваш с тях?

ще напишете ли нещо?

ами приятно ми е да си пишем не знам..толкова ли е странно да искаш приятел момче ;д

ами приятно ми е да си пишем не знам..толкова ли е странно да искаш приятел момче ;д
    Няма приятелство между момче и момиче...

да речем че има

да речем че има
    Ние можем много неща да "речем", но фактите са си факти...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си