- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обяснете ми това .... !!!!
Според мен фейсбук развали хората (нищо лично). Пишете си, пишете, говорите, но стане ли дума за кафе НЕ!
Така и така те е одрязала вече няколко пъти защо не отидеш при нея в междучасието и не я попиташ направо. Би се трогнала, че имаш куража да го направиш (ако наистина я харесваш вземи и някое цвете). Но това да се питаш какво става, защо ти пише, а не иска да излезете, гледа ли те, не те ли гледа = губене на време. Когато поговорите и я накараш да ти каже истинската причина, вече ще си наясно дали има смисъл да се занимаваш.
NO. Цвете се подарява само ако си сигурен, че момичето те харесва.
Иначе следващия път я питай нещо от рода на "Кога си свободна", вместо свободна ли си еди кога си.Обикновенно няма как да си постоянно зает-сещаш се колкото и да е добра с оправданията, няма как да измислиш, че си толкова зает да нямаш дори половин-един час. Успех и дори и да те отреже горе главата смятай, че просто не си е заслужавало и гледаш следващата![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Всичко е възможно, зависи от характера й.
Може да го играе недостъпна, но чак пък толкова ли? Разбирам веднъж да ти откаже да излезете, ама втори път пак ли? На мен ми се струва по-скоро, че не те възприема като повече от приятел.