.
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Threaded View

Голям фен Аватара на Illusion772

Обяснете ми това .... !!!!

Здравейте , не ми е първия път в които пиша в форума , но пак съм в задънена улица . Значи .... има едно момиче тя е малка по-малка от мен и адски много ме обърква. Значи историята започна като на шега мислех си с кой нов да си пиша в фасебоок , и така съвсем случайно попаднах на нея ,не че и преди не я бях виждал из училището ( учим в едно и също училище) но никога не ми беше правила впечатление , започнахме да си пишем , в общи линии нормалните неща за двама непознати засичали се няколко пъти и личеше че има някакъв интерес. В последствие като по деен участник я взимах някои междучасия и предполагам че се досещате (говорене на простотии и тн.) , и тя разбира се нямаше нищо против и напротив по-всичко и личеше че й е приятно . И така до един момент в които не съм сигурен какво точно се случи , започна да се оправдава с неща от сорта че вече е обещала на някоя нейна приятелка . Което нека да кажа че го приех по някакъв начин и виждането всеки ден се превърна в един пък седмично. След това реших (и още не знам защо) да я поканя на кафе , и там ударих на камък по неизвестна причина , отказа ми с предтекста че вече е обещала да прави нещо с някои (мисля че беше майка и ) . А пък от друга гледна точка на няколко пъти я видях да ме гледа докато аз не гледам , и май и от моя страна това се получи, и също така продължаваме да си пишем. Та честно казано тези откази ме накараха да се замисля дали си струва да се занимавам въобще . Но истината е че това момиче (не знам как) ми влезе под кожата , в смисъл мисля за нея , но не съм и от хората които са свикнали да им отказват. Та ако можете обяснете ми това нейно поведение, защото сериозно не знам какво да мисля - че ми играе недостъпна както ми се струва че някоя неина "приятелка" я е научила , или просто няма интерес ( но второто адски много ме съмнява защото без да искам чух някои коментари по мой адрес които не бяха въобще лоши, дори обратното) . Дайте ми съвет ....
    Благодаря предварително на всички които ще си направят труда да ми четат размислите
    Последно редактирано от Illusion772 : 11-03-2012 на 19:22

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си