- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля дайте съвет,не отминавайте.. :S
Ааа моля за помощ.Ако съм девствена и ако малко количество сперма е попаднало върху срамните устни възможно ли е да е станало нещо? Тоя месес ми дойде редовно,но е малко по различно смисъл по-малко е и е такова като чиста кръв. Аз попитах приятелката ми,тя каза,да не се притеснявам,че било нормално от времето,etc.Моля ви отговорете ми щото някъде четох че при бременни имало някакво зацапване,пък на др място пише,че всякакво зацапване не било нормално за бременност. :Х
Не си бременна, а това, за което си чела е цветна бременност... Преди да започнеш да правиш секс(хубаво, че до сега не си правила) се образовай още.
Е да де,обаче защо ми дойде такова едно по-различно,смисъл по-малко е,почти няма съсиреци..
зависи и се променя от много фактори (време, надморска височина, психическо състояние етц..) и не се забременява толкова лесно колкото се тръби навсякъде. (цветната бременност е частен случай ама МНОГО частен.)
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Има много фактори, които влияят на менструацията. Като толкова си се разтревожила - дай 3лв. за тест и толкова!
тризнаци.. честито.. оф не се забременява през кожата... дишай,нищо ти няма
Аз за втора Дева Мария не съм чувала, ама може и да си ти знам ли ...
сериозно: не си бременна при условие, че вътре в теб не е попадала сперма, и че ти е дошло!
Е да де ама пак ми е странно че е такова някакво като количество по-малко.
Ами сигурно е от времето, или ако си пила някакви хапчета, ако си болна - от къде да знаем ние защо тоя месец ти е по-малко кръвотечението?! Това не е нещо странно, няма нищо притеснително, че не е като друг месец примерно.
Не си бременна.. спокойно...
да ви имам и сексуалната култура.... :X
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Те хората с месеци и години правят опити да направят дете, тя капнало й на корема и бременна ли съм...![]()
Хем девствена , хем бременна.
GEZAS
Господи ела ме звеми хем не правила секс хем бременна логика брат логика
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън