- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов и наркотици
Била съм с човек, който пушеше и шмъркаше редовно, каквото и друго да дойде, не отказваше. Не мисля, че това го е променяло по някакъв начин. Такъв му беше начина на живот. Никога не ми е пречело, не се е променял по никакъв начин от нещо, не се е държал лошо с мен. Отне ми малко време само да му свикна, че се случва да не спи по 3-4 дена и после да спи 2 без да стане. Не се разделихме по тази причина, още сме приятели, още сме близки. Той е един от най-разбраните, точни и добри хора, които познавам.
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Абсолютно същото като Алис. Ако наркотиците не му въртят света, не виждам проблем да взима. Тоест да може да се контролира, да не изпада във фази и т.н. Още повече, че в момента уча тея работи и тежката наркомания си е наистина опасно нещо - човек тогава хич не мисли за връзки, любови, етц, а как да си набави следващата доза.
В сегашната ми връзка наркотиците не са табу, но не се взимат от нужда. Може би веднъж годишно, просто за наш си кеф.
Никога не съм била против вземането, нито против хора, които вземат. Има си начин и "начин". Ако откриеш правилният, научаваш и можеш доста неща![]()
Не съм била с човек, който да е взимал наркотици. Тревата чат-пат не я броим предполагам.
Не бих и била по две причини. Едната е, че ме дразни зависимостта под каквато и да е форма. Приятелят ми пуши (цигари де), самият дим не ми пречи, не ми мирише кофти, когато го целувам, но фактът, че има зависимост към нещо (освен мен, хаха :д) не ми харесва. Самата аз съм зависима от сладкото, не мога да функционирам, ако не съм яла сладко през деня. Безумно много си се ядосвам за това.
Втората е, че аз лесно се влияя от обкръжението си и имам склонност да криввам от правия път, да попивам нечий действия, мимики дори. Поради това се дистанцирам от хора с възможно лошо влияние над мен.
Горе видях нещо, което е абсолютно грешно за мен - че се обвързваш с човека, а не с навиците му. Грешка. Обвързваш се и с навици, и с недостатъци, и със страхове, и с всички останали особености. В една сериозна връзка, разбира се.
Последно редактирано от PinkPan7her : 11-05-2012 на 20:11
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
http://www.vbox7.com/play:637f3cd2
Това аз го написах и си ме разбрала малко грешно.
Човекът е съвкупност от навиците си, недостатъците си, страховете си, желанията си етц. Не избираш да се обвържеш за него, конкретно защото не пуши или не пие, обича да ходи на кино или иска да стане космонавт примерно. Ако има нещо в самия човек, което привлича, то всички сме способни да направи компромис за друго нещо, което не е по наш вкус. Разбира се, зависи кое ни е по-важно.
Аз за себе си мога да кажа, че гледам за много по-важни неща от това, дали пуши, дали пие, дали взима нещо по-твърдо. Стига ми това, че се отнася добре към мен и дори когато не е на 100% адекватен, пак не върши глупости спрямо мен. Толкова по въпроса. Както каза Irti "Има наркомани и наркомани."
И спря да се върти за миг земята..
Ако разбера, че взема някакви неща, докато съм все още с него и го обичам, бих останала с него. Всъщност дори да разбера, че е сериен убиец пак бих останала до него.
Естествено, бих опитала да го вразумя, да го накарам да спре да употребява такива неща, (което си е почти невъзможно, да не кажа съвсем) но ако не спре, няма да е много голям проблем. И то не защото не ми пука въобще за него, а защото не деля хората на наркомани, комарджии, изнасилвачи и така нататък. Пък и може да е имал причина да започне. Знам ли какво пиле ще ме окълве след време...