.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 109

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Тревата ако не я броим, май не съм била. Нямам и желание. Плашат ме хората, които употребяват такива вещества и не искам да общувам с тях.
    Мен ме плашат хора, които употребяват и редовно трева, да ти кажа честно.

И освен това човек=навиците му, всичко, което прави, което обича, което ненавижда. Всичко и нищо те определя едновременно.
    Има нещо притеснително във всекидневната употреба на трева. Има запълване на някаква липса, бягство от реалността. Демит! И да не мисля стереотипно, нещата са си така. Не става дума да "тупаш" от време на време. Всичко системно трябва хубаво да огледа със съмнение.

Съгласна съм с Блаби-Блаб за ролята на Бог. Аз си признавам, че съм контролиращо същество, искам да имам власт, да командвам и т.н., НО освен това съм и загрижена. Не бих искала приятелят ми да пуши всекидневно, па' дори и трева (която много хора тук изкарвате някаква билка едва ли не)
    Последно редактирано от jghgh : 11-07-2012 на 16:24
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Има нещо притеснително във всекидневната употреба на трева. Има запълване на някаква липса, бягство от реалността. Демит!
    Всички бягаме от реалността. Дали ще е с цигари, книги, трева или шоколад - все тая.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Всички бягаме от реалността. Дали ще е с цигари, книги, трева или шоколад - все тая.
    Аааа не.
    Книгите не са нелегални и не ти увреждат здравето, концентрацията и прочее.

Мега фен Аватара на Blab
    ъ, едно е творчеството (въображението), което те изразява, друго е външното нещо, което се изразява върху теб;
    всяка една манипулация върху тялото>съзнанието ти, която не идва от теб самия, те деформира/изкривява. сори, ама е така. вярно, че можеш да осиновиш дете, да се държиш на градус и да набиваш шоколади. това си е жива мастурбация;

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    ъ, едно е творчеството (въображението), което те изразява, друго е външното нещо, което се изразява върху теб;
    всяка една манипулация върху тялото>съзнанието ти, която не идва от теб самия, те деформира/изкривява. сори, ама е така. вярно, че можеш да осиновиш дете, да се държиш на градус и да набиваш шоколади. това си е жива мастурбация;
    Точно това творчество и въображение може понякога да бъде убийствено за самия тебе. Истината е, че всичко, което е в прекалено големи количества не е полезно за самия теб - било то за ума ти или за тялото ти.
    Колкото до втората част от поста ти - то по същата логика и знанието и храната/пиенето ни деформират/изкривяват. Ако можеше да живеем сами без всякакви други фактори да ни се бъркат/пречкат, щеше да е най-добре.

Мега фен Аватара на Blab
    Колкото до втората част от поста ти - то по същата логика и знанието и храната/пиенето ни деформират/изкривяват. Ако можеше да живеем сами без всякакви други фактори да ни се бъркат/пречкат, щеше да е най-добре.
    опитвам се да намеря подходящия образ, за да не се замеряме с думи.
    1) На А. му харесва да строи пясъчни замъци. На Б. - да скача върху тях.
    2) касичка. на А. му харесва да прибавя по някоя-друга монетка в нея. Б. маха капачето и рови с пръст, докато изпадат колкото му трябват монети.
    3) скулпори. А. - чрез прибавяне и вода (<3). Б - чрез премахване от натрупана маса.
    ...//ако ми хрумне по-подходяща картина, ще се върна

и пак, едно е да градиш и моделираш, друго е да хабиш и експлоатираш;
    //и ще повторя - не съм имала близък контакт със зависими и не умирам за такъв.;

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Мен ме плашат хора, които употребяват и редовно трева, да ти кажа честно.

Да, съгласна съм. Това е вид бягство от реалността. А големи трезвомислещи хора да го правят редовно.. значи нещо не е ок. Ако някви 14 годишни келеши примерно си пафкат щот е модерно... е друго. Но някой голям, пораснал, сериозен, зает човек да го прави.. и аз не мисля, че е ок.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си