Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
А големи трезвомислещи хора да го правят редовно.. значи нещо не е ок. Но някой голям, пораснал, сериозен, зает човек да го прави.. и аз не мисля, че е ок.
Защо да не е ок, ако той се грижи за отговорностите си (работа, и семейство (ако изобщо има такова)? Не ви пречи на вас по никакъв начин. Колкото до коментара за бягство от реалността - вече се изказах малко по-горе.

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
Ама някак различно е ако нямаш чувство за контрол. Ако си чокохолик и т.н., контролът пак не е в теб, но шоколадът най-много да те направи тлъста свиня, знам ли :Д А наркотиците могат да те преебат.

Не знам, противни са ми.
А, значи, тлъстите свине не са ти противни толкова, колкото хората които пушат трева?
Все си мисля, че тревата не определя характера ти, така както пушенето на цигари и пиенето на алкохол не те прави под, деградирал човек, както мама и тати ни казваха когато бяхме малки. Има доста потребители във форума, които я пушат редовно, но виждаме че изобщо не са някои тъпи, пропаднали хора. Напротив, живеят си живота, и са по-щастливи от колкото някои, които изобщо не са пушили трева през живота си.
Но знам, ли. Сигурно греша.

едит:

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Аааа не.
Книгите не са нелегални и не ти увреждат здравето, концентрацията и прочее.
Зависи, Пантерке. Зависи от това, колко зависим си от книгите. Аз примерно, без да ме е срам, мога да заява, че книгите отнемат часовете ми за спане, времето ми за ядене и за учене. Намирам ги за в пъти по-интересни от това да спя, уча или ям. Следователно не се наспивам хубаво, не ям, не уча и това уврежда и трите неща, които изброи по-горе.