- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов и наркотици
Защо да не е ок, ако той се грижи за отговорностите си (работа, и семейство (ако изобщо има такова)? Не ви пречи на вас по никакъв начин. Колкото до коментара за бягство от реалността - вече се изказах малко по-горе.
А, значи, тлъстите свине не са ти противни толкова, колкото хората които пушат трева?
Все си мисля, че тревата не определя характера ти, така както пушенето на цигари и пиенето на алкохол не те прави под, деградирал човек, както мама и тати ни казваха когато бяхме малки. Има доста потребители във форума, които я пушат редовно, но виждаме че изобщо не са някои тъпи, пропаднали хора. Напротив, живеят си живота, и са по-щастливи от колкото някои, които изобщо не са пушили трева през живота си.
Но знам, ли. Сигурно греша.
едит:
Зависи, Пантерке. Зависи от това, колко зависим си от книгите. Аз примерно, без да ме е срам, мога да заява, че книгите отнемат часовете ми за спане, времето ми за ядене и за учене. Намирам ги за в пъти по-интересни от това да спя, уча или ям. Следователно не се наспивам хубаво, не ям, не уча и това уврежда и трите неща, които изброи по-горе.