Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
Но някой голям, пораснал, сериозен, зает човек да го прави.. и аз не мисля, че е ок.
Охххх, хайде стига. Ето зат'ва ви говоря, че само си меляте, ама вие не та не. Не ми се искаше да го пиша, ама айде.. Обожавам да работя и да правя пари. Всяка сутрин ставам в 4 и бля-бля.. да направя пари. Мозъка ми постоянно мисли за тях. Марихуана пуша от.. твърде много години. Това обяснявам, че от едното време идва стойността.. не от тъпите моди. Ако не пуша един път поне днес не се чувствам добре. Изнервявам се, притеснявам се, демотивирам се. Обичам да пуша по 3-4 пъти на ден минимум. Тогава работя страшно бързо, енергично, не съм депресиран и бълвам енергия. Спокоен съм. Обожавам това спокойствие. Обичам след коза да напукам две линийки. Обичам хапчетата. Обичам да ми текат сълзи от тази работа. Обожавам да пия. Както казва друг приятел "Ако не пия днес.. се чудя дали да заспя.". Искам да е поне една чашка. Обичам да пафя по 30-40 цигари на ден. Обожавам тоя проклет живот само заради тези работи, които приемам около 10г вече.

Исках да ви обясня колко по-различно е от това, което си мислите. Вреди има много. Кашляш здраво. Понякога се свиваш на кълбо от кашлица. Болят те гърдите, дроба. Сутрин храчиш някаква живи същества едва ли не. Трудно дишаш понякога. Потиш се по-често понякога. И т.н. По едно време бях се стреснял за някой работи здравословни.. после помислих и реших, че просто каквото е писано ще стане. И да си замина млад.. аз предпочитам така, но да съм живял свободен. По-добре е от това да пиша постоянно за някаква връзки и да търся любов.

Живяла някога у кочина една
оядена,безчувствена свиня.
Забравила,че ножа съществува
тя смятала,горката, да векува.

Не ми говорете за мода и тем подобни. Не ми задавайте тъпи въпроси за починали приятели. Аз не бягам от реалността. Аз съм я приел. Просто я правя страхотна. Аз живея живота си. Един незабравим живот. Не съм депресиран. Не съм модерен.

И какво, като ти сипя аргументи казваш? Ей такова, че ти и това не сипеш.

Аз съм човек, като вас.

"Напълно концентриран съм човече, парите са в главата ми."