- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го направя ?
Въпроса ми е как да го заговоря някое момче примерно в автобуса или на спирката, или някъде другаде ? И след като се запознаем за какви теми да говорим ? Много искам да заговоря едно момче, но съм малко срамежлива и никога не съм го правила преди. И ми е интересно след като примерно се запознаем за какво да говорим ? Веднага да почвам да го разпитвам ли хД ???? Дайте съвети моля !!
Вярвай в мечтите си !
Направи му този жест и веднага ще те заговори, нама нужда да се мъчиш ти
![]()
Последно редактирано от Sh@d0w : 11-04-2012 на 17:07
Нуждая се от по сериозни мнения, ако може!
Вярвай в мечтите си !
за разлика от вас момичетата, които ,ако някой непознат ви обара или целуне - вие му забивате шамар с ясната представа ,че е някъв первезник
обаче това ,ако го направиш на някой момче - той ще се изкефи
така че срам хуй не 3бе ;d
Как да го заговориш зависи от това в каква обстановка сте,можеш просто да подхвърлиш някакъв мухабет и после да кажеш м/у другото аз съм еди коя си приятно ми е и нататък ще стане спонтанно..А и не виждам какво пречи да му кажеш просто,че ти е симпатичен и би се радвала да се запознаете.
Има нещо вярно![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Ами има едно момче, което ми е доста симпатично и доста често се срещаме на автобусната спирка и после се возим в един и същ автобус и въпроса ми е как да го заговоря и после как да продължа разговора ? Не знам абсолютно нищо за него !
Вярвай в мечтите си !
С желание.
Оправданията от типа *срамежлива съм и подобни - не важат!
Щом искаш нещо, то тогава се бори с него. Иначе едно *Здравей би свършило работа. От там нататък се представяш, подаваш си ръката, запознавате се. Търсиш общи интереси - можеш да го попиташ къде учи, какво учи, какъв стил музика слуша и така нататък.
Да, но си мисля, че като почна да го разпитвам може да му се сторя някак неприятна знам ли ? На мен би ми било странно да се запозная с някой и той да почне да ме разпитва сякаш съм на разпит . Винаги ми е било много трудно да се запозная с някой и минава доста време докато се отпусна пред него и си говоря с него съвсем нормално. Например във фейсбук като някое момче ми пише да се запознаем и в началото нали задава си въпроси, опознаваме се по-добре и освен да си задаваме някакви въпроси нямаме никаква друга тема за разговор !
Вярвай в мечтите си !
Амии отиваш и сядаш до него,питаш го дали автобуса спира на центъра ,например,нищо че знаеш разписанието на автобуса след като отговори питаш го къде слиза той после се запознавате.АЗ така се заговорих с едно момче в градския транспорт ама просто ,защото наистина не знаех къде спира автобуса и така ,няма да се притесняваш :*
Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))
Ами запознай се с него...първо си намери с нещо да го заговориш..например колко е часа...въпреки, че мможе би имаш часовник и телефон.....или примера, който е дала CrazyBabyDoll. Дори малко тъпо да изглеждаш не се приитеснявай...той няма да те помисли за няква идиотка...а напротив обратното...и след това продължи темата ииии...БУМ...познавате се...
...след това го попитай съвсем общи неща(ама след като се запознаете) като:от къде си...къде учиш....на коя спирка слизаш ... и така ;Д ДАНО СЪМ ПОМОГНАЛА
В едно училище ли сте ?????
Значи, ако си хубава, ще ти кажа какво би свършило работа, поне при мен свърши ( аз съм момче)
Та вървя си аз към магазина за цигари, и някаква ми показва среден пръст, аз седа така и се чуда познавам ли я, не я ли познавам кво иска от мене и т.н. Реших и аз да и покажа среден пръст :Д:Д
Нещо ми се усмихна там и си продължи напред. След 5 минути я гледам се връща, но от другата страна на тротоара, и този път вместо среден пръст ми пращаше селуфки, и после знаеш ли колко съжалявах, че не отидох при нея да я заговора.
Заинтересовай го по някакъв начин, гледай го, усмихвай му се, не е задължително да му показваш среден пръст нали, и ако евентуално той не пожелае да те заговори, отиваш ти при него.
Надявам се да съм ти помогнал.