- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Сериозно проблемче с тревата
Здравейте,казвам се Христо и пуша трева в продължение на година.За първи път се напуших с приятели и ми беше много забавно,нещо ново,което до сега не бях изпитвал,след време започнах да пуша веднъж на месец,после веднъж на седмица,а в момента съм smoke weed everyday.Факта,че пуша от толкова време започва да ме притеснява,вече не ми действа по същия начин-депресирам се,напълно се демотивирам,десоциализира ме.Преди бях зарибен по фитнеса,тренирах усърдно 2 години,а в момента даже не ми се мисли за спорт.От друга страна марихуаната ме прави по-спокоен,усмихнат,когато се напуша хората казват,че ставам весел човек и разговорлив,но аз сам усещтам,че нещата не са добре и този начин на живот започва да ми писва.Винаги когато си кажа,че повече няма да пуша,все някой приятел ме навива отново да си вземем поредната десятка.Кажете ми какво да направя,за да я спра,писна ми да се напушвам !
Не пуша цигари и не пия алкохол,а за синтетични наркотоци да не става въпрос.
Когато приятеля каже "Дай да си вземем една десятка" ти кажи "Не, мерси, не ми се пуши днес". It's that simple.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Слабохарактерен си и нямаш воля...
Влияеш се от чуждото мнение, щом ти кажат айде да си вземем и ти се съгласяваш..
Просто спираш, знам че ти се струва трудно защото и аз съм бил в подобна ситуация, но всъщност е доста лесно. Когато ти кажат 'аре да си земеме' се замисли стабилно и попитай себе си 'струва ли си найстина?'. Тревата попринцип не е лошо нещо, обаче ако не знаеш как да балансираш нещата те прави мързелив и те демотивира. Спирането на фитнеса е един от тия моменти в който трябва да се осъзнаеш и да разбереш че поставяш здравето си след некъв джойнт.
"An intelligent person does not need the promise of heaven to see the merit in good deeds."
Follow me @Une vie d'excellence
Не е нужно да я спираш отведнъж, пробвай постепенно да я намалиш..![]()
Приеми, че засега тревата има важна роля в живота тиАко не те кефеше, нямаше да го правиш
![]()