.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56
    Голям фен

От значение ли е възрастта?

С колко най-голям(А) или най_малък(А) сте правили секс и като цяло имали за вас значение възрастта или с 20 години по-голям важното е да му е голям/тва го написах щото ми хареса римата/?Как ще тълкувате секс за вечер с някой(Я) драстично по-голям от вас или щом е за вечер няма проблем?А ако прерасне във връзка тогава какво правим?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Има връзка между годините и уменията в леглото, до толкова, до колко през тез години е натрупван опит. Дето си вика може и на 25 да си, ама ако 5 години си е*ал по 2-3 пъти на година, за какъв опит си говорим изобщо. Или другата крайност на 15 години, ама от 13 годишен го прави всеки ден ( или аре почти всеки ден да кажем ).
    И двете крайности съм ги виждала. 23 годишен мъж, които беше девствен и неопитен, и 15 годишно момче, което беше бог в леглото. Колкото до размера да важен и е хубаво да е по-голям, но и голям да е, ако не знаеш как да го използвал, кел файда.
    Попринцип не си падам по забивките за една нощ ( к*рвенско ми вижда лично на мен ), така че на тоя въпрос да отговарят другите с опит в свалките за по една нощ.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Бих правила секс с някой да кажем с 6-7 години най-много по-голям от мен.С по-малък не знам.

Еми за мен до 5 години по малки и до 3 години по големи

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от BloodyMeri Виж мнението
    С колко най-голям(А) или най_малък(А) сте правили секс и като цяло имали за вас значение възрастта или с 20 години по-голям важното е да му е голям/тва го написах щото ми хареса римата/?Как ще тълкувате секс за вечер с някой(Я) драстично по-голям от вас или щом е за вечер няма проблем?А ако прерасне във връзка тогава какво правим?
    4everalone Има значение възръста за мен, не се чувствам мъж, ако тя е по-голяма (във връзка само), не изпитвам удоволствие ако тя е твърде малка (за секс и връзка). Секс за вечер може би заради опита, защо не... Ако има и физическо привличане - супер. Ако прерастне във връзка, защо не пред избора сам или с момиче на 25 (аз съм на 20) естествено, че с момиче!

Повече от фен
    Ей големи ебачи бе. 5-6 години по-големи . Леле ... 1-2 години е нормално.

Повече от фен Аватара на w0rmbg
    За мен лично на 19 години би ми се отразило добре една с 20 години по-голяма милф-ка

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от w0rmbg Виж мнението
    За мен лично на 19 години би ми се отразило добре една с 20 години по-голяма милф-ка
    Милф-ка

Banned Фен
    Искал е да каже Milka, не MILF-ка или може би "мифка"?

Цитирай Първоначално написано от SoMuchWin Виж мнението
    Точно за МИЛФки говоря
    Проблема е, че доста хора се чешат по темето и се чудят що за глупости пиша. Верно пиша глупости, ама що се чудят?

С по-малък от мен не съм била, а най-големият, с който съм правила секс е 16 години по-голям. Възрастта е от значение, но зависи и от хората много. Връзка с много по-голям е трудно, но не мисля, че може да се обобщава за всички. Като цяло държа на човека да е Човек, пък годините... или ще се получи между нас или не.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен
    Точно за МИЛФки говоря
    Проблема е, че доста хора се чешат по темето и се чудят що за глупости пиша. Верно пиша глупости, ама що се чудят?
    Много са ти смешни глупостите, даже .

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Сегашният ми приятел е с 15 години по-възрастен от мен, той е най-големият с когото съм спала. Но далеч нямам богат сексуален опит от гледна точка на бройката, за да обобщя. По-хубав секс от този с него обаче не мога да си представя.

Как ще тълкувате секс за вечер с някой(Я) драстично по-голям от вас или щом е за вечер няма проблем? - Сексът за една вечер така или иначе не ми е по вкуса, така че годините нямат никакво значение. Разликата не се усеща когато говорим за пораснали хора.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Попринцип не си падам по забивките за една нощ ( к*рвенско ми вижда лично на мен ), така че на тоя въпрос да отговарят другите с опит в свалките за по една нощ.
    И при мен е нещо такова...
    Най-големия с който съм била беше с 3 години по-голям от мен ... Не мисля, че възрастта е от такова значение, но все пак трябва да е в границите на нормалното ... 10 години разлика примерно не са много, ако си на 25 да речем, но ако си на 13 и ходиш с 20 и косур годишен, това за мен е неприемливо

Сериозно ли?! Ахахахаххахахахахахахах.. сериозен ли си, кАжи честно?!

Думата си е милф, ама айде-нека си мислиш за шоколади и мифки, ахуахуахуаха8хауахахауаха а

по темата-не си падам по секса за една вечер , а за най-големият , с когото съм била, няма да пиша

Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Сериозно ли?! Ахахахаххахахахахахахах.. сериозен ли си, кАжи честно?!

Думата си е милф, ама айде-нека си мислиш за шоколади и мифки, ахуахуахуаха8хауахахауаха а

по темата-не си падам по секса за една вечер , а за най-големият , с когото съм била, няма да пиша
    Да бе, и аз си падам по миФки ахахахахахаах
    Последно редактирано от w0rmbg : 10-21-2012 на 04:24

Banned Фен

Повече от фен
    Поне сложи правилната глава .

Цитирай Първоначално написано от TrollWare Виж мнението
    Поне сложи правилната глава .
    Правилната е, asshole

Мега фен Аватара на babity
    Има значение. Доста съм скептична към по - малките, защото самата аз в момента формирам вкуса и предпочитанията си в секса, така че доста добре би ми се отразил някой с опит. Нямам предрасъдъци, когато става дума за уан найт стенд. Ако има привличане, значи става.

Повече от фен
    Нема да дадеш на некой малечко да те обадай ?

Правилната е, asshole
    Има една по - яка

Последно редактирано от TrollWare : 10-21-2012 на 08:17

TrollWare, вече не ме кефиш чак толкова. Само спам, нищо друго...

Повече от фен
    Може

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Кви сте вие бе хора о.О ... бах .. некви 3ма нови, кой от кой по-зле ...

SoMuchWin е гнида

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си