- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От значение ли е възрастта?
С колко най-голям(А) или най_малък(А) сте правили секс и като цяло имали за вас значение възрастта или с 20 години по-голям важното е да му е голям/тва го написах щото ми хареса римата/?Как ще тълкувате секс за вечер с някой(Я) драстично по-голям от вас или щом е за вечер няма проблем?А ако прерасне във връзка тогава какво правим?
Има връзка между годините и уменията в леглото, до толкова, до колко през тез години е натрупван опит. Дето си вика може и на 25 да си, ама ако 5 години си е*ал по 2-3 пъти на година, за какъв опит си говорим изобщо. Или другата крайност на 15 години, ама от 13 годишен го прави всеки ден ( или аре почти всеки ден да кажем ).
И двете крайности съм ги виждала. 23 годишен мъж, които беше девствен и неопитен, и 15 годишно момче, което беше бог в леглото. Колкото до размера да важен и е хубаво да е по-голям, но и голям да е, ако не знаеш как да го използвал, кел файда.
Попринцип не си падам по забивките за една нощ ( к*рвенско ми вижда лично на мен ), така че на тоя въпрос да отговарят другите с опит в свалките за по една нощ.
Бих правила секс с някой да кажем с 6-7 години най-много по-голям от мен.С по-малък не знам.
4everaloneИма значение възръста за мен, не се чувствам мъж, ако тя е по-голяма (във връзка само), не изпитвам удоволствие ако тя е твърде малка (за секс и връзка). Секс за вечер може би заради опита, защо не... Ако има и физическо привличане - супер. Ако прерастне във връзка, защо не
пред избора сам или с момиче на 25 (аз съм на 20) естествено, че с момиче!
Ей големи ебачи бе. 5-6 години по-големи . Леле ... 1-2 години е нормално.
За мен лично на 19 години би ми се отразило добре една с 20 години по-голяма милф-ка![]()
![]()
![]()
Искал е да каже Milka, не MILF-ка или може би "мифка"?
С по-малък от мен не съм била, а най-големият, с който съм правила секс е 16 години по-голям. Възрастта е от значение, но зависи и от хората много. Връзка с много по-голям е трудно, но не мисля, че може да се обобщава за всички. Като цяло държа на човека да е Човек, пък годините... или ще се получи между нас или не.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Сегашният ми приятел е с 15 години по-възрастен от мен, той е най-големият с когото съм спала. Но далеч нямам богат сексуален опит от гледна точка на бройката, за да обобщя. По-хубав секс от този с него обаче не мога да си представя.
Как ще тълкувате секс за вечер с някой(Я) драстично по-голям от вас или щом е за вечер няма проблем? - Сексът за една вечер така или иначе не ми е по вкуса, така че годините нямат никакво значение. Разликата не се усеща когато говорим за пораснали хора.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
И при мен е нещо такова...
Най-големия с който съм била беше с 3 години по-голям от мен ... Не мисля, че възрастта е от такова значение, но все пак трябва да е в границите на нормалното ... 10 години разлика примерно не са много, ако си на 25 да речем, но ако си на 13 и ходиш с 20 и косур годишен, това за мен е неприемливо
Има значение. Доста съм скептична към по - малките, защото самата аз в момента формирам вкуса и предпочитанията си в секса, така че доста добре би ми се отразил някой с опит. Нямам предрасъдъци, когато става дума за уан найт стенд. Ако има привличане, значи става.
TrollWare, вече не ме кефиш чак толкова. Само спам, нищо друго...
Може
Кви сте вие бе хора о.О ... бах .. некви 3ма нови, кой от кой по-зле ...