.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707

Нещо май бутам на акъл

И аз не знам за какво точно я пиша тая тема, ама искам да си кажа всичко, което ми има ... Нещо бутам масло напоследък, сама се усещам.. Станала съм много ревнива.. Не толкова, щото не вярвам на моето момче (напротив даже му имам страшно доверие) .. колкото просото се дразня (един вид) от факта, че има други момичета, които го харесват ... Направо излизам от кожата си като почна да си мисля такива неща .. Примерно в селото му има едно момиче, миналото лято са се занимавали, но той толкова и е имал чувства към нея преди .. обаче тя май продължава да има към него и до колкото съм чела какво му е писала (той ми е показвал) направо и е бил влязъл под кожата ... И не знам, дразня се, много се дразня, когато хора подобни хора са му в обкръжението ...
    Той човека няма никва вина, не може да се отцепи от цялата си компания заради няква глупост...
    Обаче все пак ми е някво мн кофти когато му пишат или се закачат някви с него .. (той не им отговаря... обикновено сами си пишат ;д) .. и все пак ми е тъпо ;д
    Параноясвам... знам ли, той нищо няма да направи, щото си е мой.. ама в техните главички кво се върти

Моля успокойте ме .. или ми кажете, че съм луда.. благодаря ..
    Хуу .. олекна ми

Никога до сега не ми се е случвало.. тоя човек ме кара да бъгвам

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Моля успокойте ме .. или ми кажете, че съм луда.. благодаря ..
    Успокой се,луда си
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на xoxi
    Мен пък ме ласкае това, че момчето ми е харесвано и търсено от други момичета. Това вдига както неговото, така и моето самочувствие.
    Имам му сто процентово доверие и вниманието, което получава може само да ме радва. Никога не съм се притеснявала, нито съм се дразнила.

Недей и ти. Вирни високо глава и му се радвай.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Що си набиваш сама филмите?

След като той е с теб и само с теб, и не ти даа поводи за съмнения, кво значение има колко други го събличат в умовете си? Ми мен би ми било супер яко да знам че 100 говеда точат лиги по приятелката ми, обаче тя си е с мен и няма да свърши някоя дивотия. Едно садистично удоволствие.

Не знам, за мен е непонятно да търсиш проблеми, или да се филмираш при все че всичко е шест точки.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Най-вероятно си бременна. Може би и малко параноична.

Стига бе, Бубеее! Няма да се филмираш така. Тва че е харесван е хубаво, значи е готин. Той си е с тебе, тва, че му пишат и го търсят-техен си проблем. ))
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Много те разбирам... ама не знам какъв съвет да ти дам
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на Chacho
    Що не развиете бизнес с вибратори?

Бубе, сериозно, никъв проблем нямаш. Дишай спокойно и се смей на ситуацията, щото си е за смях. Нека си точат лиги и да се заблуждават.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Нормално,когато си влюбен в даден човек и сте заедно,да изпитваш такива "нежелани чувства",но не може и без тях.Както ти казаха по-нагоре,вдигни глава и се радвай,че е толкова харесван,а единствената,която изцяло го приежава си само ти!

Дааа, познато,много даже, и аз както уча и в друг град из-ди-вя-вам. Все казва само с теб изизам, въобще даже не искам да излизам с други хора и нз си какво. Ама на-нещо ме гризе. Че и бившата му е луда и си пише статуси как щял да я заобича пак и как искала да се оправят и некви нещааааа... Така че-той като обича теб и получава всичко , не са му нужни некви пикли

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ох, успокоихте ме .. благодаря ^
    Имам си аз едни периоди такива в които леко бутвам и започвам да се филмирам

Супер фен Аватара на NambyPamby
    На мен, като са ми перманентни тия периоди, какво да кажа?
    Тъпо ми е, като ревнувам, забавно ми е, когато той започне да ревнува от някого, щото винаги отрича, а толкова му личи.
    Не знам какво да ти кажа, както казах, при мен е перманентно. Още повече, при неговото минало. Комплексарско е, знам, ама хич не ми се вярва да съм онова велико изключение, заради което ще си седи на гъза. На мъж вяра се няма.

Фен Аватара на BohemianRhapsody
    Град
    В мазето
    сиг те харесва, пробвай да го целунеш
    Поглъщам евтиния сандвич с питателност на куп лайна.И знам пропаднал съм отдавна, пропаднал съм, но к'во от т'ва!Нима светът не е пропаднал,нима не е ръждив дъжда?А който иска да се радва - аз нямам зъби, но ръмжa...

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Тъпо ми е, като ревнувам, забавно ми е, когато той започне да ревнува от някого, щото винаги отрича, а толкова му личи.
    Не знам какво да ти кажа, както казах, при мен е перманентно. Още повече, при неговото минало. Комплексарско е, знам, ама хич не ми се вярва да съм онова велико изключение, заради което ще си седи на гъза. На мъж вяра се няма.
    Съ-ща-та съм.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    О, същото се е случвало и при мен.
    И дори дълго време да не съм показвала ревност или наистина да не съм била ревнива, то в един момент наистина ми кипва и ревнувам от всички, които правят опити да го свалят. Ама и ми е забавно да ги гледам от страни как се изяждат от яд, защото не могат да го имат.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от BohemianRhapsody Виж мнението
    Ъ ... какво?

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Ъ ... какво?
    Още малко време ти трябва тука..

А по темата, споко, нищо ти няма.. влюбена си както казаха всички, нормално е. Недей придава толкова важност, радвай се, че е желан, пък те няма да го имат, защото си е твой и те иска.
    Само излишни нерви, няма смисъл. Щом дори не им отговаря, щом ти показва хронология с някаква, която очевидно има чувства към нея - няма смисъл за ревност.

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от BohemianRhapsody Виж мнението
    Ъм.. Ко' речи?
    Иначе отворихте тема от преди 7-8 месеца..

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    И на теб ти трябва повечко време тука..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    и при мен е така

Мега фен Аватара на Hilary_
    Намери си някакво странично занимание и спри да го мислиш толкова.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Мен ме кефи да ме ревнуват, но когати граничи с параноя...не е яко. :Д
    В твоя случай няма никакъв повод за филми. : )

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    :d
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си