Харесвам едно момче от училището ми. Той е в съседния клас.Запознахме се тази година и както следва...го харесах. В началото бях страшно срамежлива, почни не говорех с него...и той не ме забелязваше, т.е. се държах като пълна задръстенячка.През следващия месец си пишехме...но в аск-а...следователно той един ден ми поиска скайп-а.Реших да му го дам, защото знаеш, че няма от къде да разбере, че съм аз. И така аз му дадох скайпа и той разбира се ми прати пълномощно...писа ми веднага щом го приех...и както следва ми поиска FACEBOOK-а.Не знаех какво да направя, и след дълго мислене реших да му го дам.Казах си или няма да ми проговори иии...съвсем няма да ме забелязва..или обратното...и стана обратното..започнахме да си пишем...първо той ми писа, след това и аз...и така вече си пишем около месец. Започнах да се отпускам и да говоря с него без да се притеснявам...той също си промени отношението. Но сега не знам дали иска да сме само приятели...или нещо повече...много съм объркана...много...help me... ;(