.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ненавист към хората ? Ти си асоциална. Помисли си пак,защото проблема е в теб и в това твое мнение,което си изградила за околните. Определено съм на мнение,че в днешно време всичко е по-трудно ,особено да си намериш истински приятели и истинска любов,но начина,по който мислиш няма да ти помогне да преодолееш някои от трудностите в живота ти. Защо ли? Ами чисто и просто,защото човекът е социално животно,както обичам да казвам. Няма да изпадам в подробности по тая тема. Колкото до това да намериш любов-супер, поздравления
    Знай,че здравата любовна връзка се гради най-вече на приятелство и доверие. Много хора тръгват заедно преди да са изградили приятелство помежду си. Понякога то се появява по време на връзката,но друг път въобще го няма и нещата се провалят.
    Така че по-добре отвори ума си към нови запознанства с цел забавление и намиране на приятели.Лека полека след това ще тръгнеш и в посока любов. Недей да бързаш да търсиш ЧОВЕКА , защото можеш да се излъжеш много лесно от мачовците и думите 'аз не съм като другите'.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Спри да очакваш и търсиш само това - точно сега нищо няма да намериш, защото си на предела да превърнеш тая идея в цел и да направиш всичко възможно, за да намериш любовта. Тъпо е, не мислиш ли? Всичко с времето си. Всичко се случва, когато най - малко го очакваш. Клише е , но е вярно.
    Просто си общувай с хората. Прави това, което ти харесва.
    И остави нещата да се случат така, както са писани да бъдат.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    Ненавист към хората ? Ти си асоциална.

Какво заключение... Момичето просто не харесва хората и аз не ги харесвам, пък хич не съм асоциална.

Съвета ми е да започнеш пак да излизаш понякога с момчетата. Нищо няма да ти се случи, ако не излизаш. Запознавай се с нови хора и все някъде ще се намери момче за теб.

+ Не си набивай каквито и да било комплекси. Харесвай себе си, защото поведение тип "срамувам се от себе си" е нещо ,което се разпознава и на подсъзнателно ниво и отблъква хората.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си