California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
Ненавист към хората ? Ти си асоциална. Помисли си пак,защото проблема е в теб и в това твое мнение,което си изградила за околните. Определено съм на мнение,че в днешно време всичко е по-трудно ,особено да си намериш истински приятели и истинска любов,но начина,по който мислиш няма да ти помогне да преодолееш някои от трудностите в живота ти. Защо ли? Ами чисто и просто,защото човекът е социално животно,както обичам да казвам. Няма да изпадам в подробности по тая тема. Колкото до това да намериш любов-супер, поздравления
Знай,че здравата любовна връзка се гради най-вече на приятелство и доверие. Много хора тръгват заедно преди да са изградили приятелство помежду си. Понякога то се появява по време на връзката,но друг път въобще го няма и нещата се провалят.
Така че по-добре отвори ума си към нови запознанства с цел забавление и намиране на приятели.Лека полека след това ще тръгнеш и в посока любов. Недей да бързаш да търсиш ЧОВЕКА , защото можеш да се излъжеш много лесно от мачовците и думите 'аз не съм като другите'.