- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По-възрастен мъж
Здравейте...аз съм момиче,11 клас, изглеждам нормално и се държа така :Д не знам как да се опиша,за да успеете максимално да ми влезете в положението...Наскоро се запознах с един мъж,много симпатичен и доста по-голям от мен...Около него,както около всеки привлекателен мъж, се навъртат много жени,а и той е голям чаровник :Д От известно време насам ми обръща на мен внимание,но имам проблем- Как да успея да вляза под кожата на такъв мъж,при положение,че може да има всяка,жени,които изглеждат по-добре от мен? Това да се сравнявам е най-голямата грешка,но се надявам повечето да ме разберат.
Какво разбираш под "доста по-голям"?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
То да ти даваме съвети не е работа.. Ако го можеш, си го можеш.
На около 30.
Не ми се вярва мъж на около 30 да тръгне да се занимава сериозно (т.е. връзка) със 17 годишна, ама кой знае. Дръж си се нормално, не му се бутай много много, за да не те вземе за поредната заигравка, каквато си, най-вероятно.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Че един мъж ако изглежда добре, да не значи, че е курвар? Това далеч не означава, че характерът му е скапан. Опознай го, може пък да стане нещо, защо не?
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Казаха ти го преди мен. Или си го можеш или не.
Случаи всякакви.. най-добрата ми фрка е обвързана с 15 години по-голям мъж от нея... и си е ок. И около него постоянно има много жени... а тя без да е нещо особено го впечатли. Така че... всичко е индивидуално. Все пак се пази.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И аз имам приятелка която има връзка с по голям мъж от нея вече 2 години.Тя е на 21 той на 34 и се разбират добре
А не си ли се замисляла, че на човекът може да му се праска нещо младо?
А от къде си сигурна, че няма връзка, семейство?
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз не бих се занимавал сериозно, от друга страна 95 е доволна реколта и си заслужава да се дегустират най-различни сортове. *pedobear*![]()
Според мен не се забърквай с такива.
Ще те заиграе и ще те захвърли.
Откажи се. Нямаш реално бъдеще с човек ,който идва от там на където ти отиваш.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Бях попаднала в твоята ситуация като бях на 17 той беше на 27. 1-вия ми интимен приятел. Та как да го плениш...не забравяй 1-во че той знае на колко години си и няма как да очаква от теб да се държиш като зряла жена. Бъди си невинна и сладка като всяка 17 годишна пред един 30 г. мъж. На него това ще му хареса, защото ако се опитваш да се държиш като "по-голяма" няма да се получи и ще направиш лошо впечатление. Нека ти разкажа малко за моята връзка може да ти е от полза. Той беше близък познат на мъжа на сестра ми и аз го харесах, извеждаше ме той по - дискотеки а аз ест. бях супер смутена и срамежлива и така една вечер в дискотеката се случиха нещата, танци алкохол и хоп в капана :P Той виждаше малко момиче което имаше нужда от "закрила" и ме обикна искрено за това, бяхме 6 месеца заедно и накрая аз се разделих с него. Не знам дали съм ти била от полза, но ако имаш нужда от нещо питай. Помисли си хубаво искаш ли да си с 30 г. мъж той има други интереси.
И защо на всяка цена трябва да го имаш? Не мислиш ли, че ако го спечелиш ще си навлечеш доста неприятности? По-добре помисли преди да допуснеш някоя грешка. Нищо не пречи да харесваш по-възрастен мъж, но смятам, че нямаш бъдеще с с него....
Предложи му това, това което той иска от теб - секс. Друго между вас трудно може да има .