.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

По-възрастен мъж

Здравейте...аз съм момиче,11 клас, изглеждам нормално и се държа така :Д не знам как да се опиша,за да успеете максимално да ми влезете в положението...Наскоро се запознах с един мъж,много симпатичен и доста по-голям от мен...Около него,както около всеки привлекателен мъж, се навъртат много жени,а и той е голям чаровник :Д От известно време насам ми обръща на мен внимание,но имам проблем- Как да успея да вляза под кожата на такъв мъж,при положение,че може да има всяка,жени,които изглеждат по-добре от мен? Това да се сравнявам е най-голямата грешка,но се надявам повечето да ме разберат.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Какво разбираш под "доста по-голям"?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на Anonys
    То да ти даваме съвети не е работа.. Ако го можеш, си го можеш.

На около 30.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не ми се вярва мъж на около 30 да тръгне да се занимава сериозно (т.е. връзка) със 17 годишна, ама кой знае. Дръж си се нормално, не му се бутай много много, за да не те вземе за поредната заигравка, каквато си, най-вероятно.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на notlike
    Че един мъж ако изглежда добре, да не значи, че е курвар? Това далеч не означава, че характерът му е скапан. Опознай го, може пък да стане нещо, защо не?
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от notlike Виж мнението
    Че един мъж ако изглежда добре, да не значи, че е курвар? Това далеч не означава, че характерът му е скапан. Опознай го, може пък да стане нещо, защо не?
    Защото са свикнали да не си играят с момиченца под 20, просто им е омръзнало от номерцата им, на които ние сме способни да се вържем и мисли с главата си, а не с члена си, както повечето под 22 годишна възраст.

Казаха ти го преди мен. Или си го можеш или не.

Случаи всякакви.. най-добрата ми фрка е обвързана с 15 години по-голям мъж от нея... и си е ок. И около него постоянно има много жени... а тя без да е нещо особено го впечатли. Така че... всичко е индивидуално. Все пак се пази.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    И аз имам приятелка която има връзка с по голям мъж от нея вече 2 години.Тя е на 21 той на 34 и се разбират добре

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от shugababe112 Виж мнението
    Как да успея да вляза под кожата на такъв мъж,при положение,че може да има всяка,жени,които изглеждат по-добре от мен?
    Да питам.
    За к'во ти е да "влизаш под кожата" на някъв 30 годишен, след като няма какво да му предложиш освен секс? Питам.

Мега фен Аватара на Hilary_
    А не си ли се замисляла, че на човекът може да му се праска нещо младо?
    А от къде си сигурна, че няма връзка, семейство?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Ммм, защо ли си мисля, че става въпрос само за секс?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Аз не бих се занимавал сериозно, от друга страна 95 е доволна реколта и си заслужава да се дегустират най-различни сортове. *pedobear*

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Според мен не се забърквай с такива.
    Ще те заиграе и ще те захвърли.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Откажи се. Нямаш реално бъдеще с човек ,който идва от там на където ти отиваш.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Бях попаднала в твоята ситуация като бях на 17 той беше на 27. 1-вия ми интимен приятел. Та как да го плениш...не забравяй 1-во че той знае на колко години си и няма как да очаква от теб да се държиш като зряла жена. Бъди си невинна и сладка като всяка 17 годишна пред един 30 г. мъж. На него това ще му хареса, защото ако се опитваш да се държиш като "по-голяма" няма да се получи и ще направиш лошо впечатление. Нека ти разкажа малко за моята връзка може да ти е от полза. Той беше близък познат на мъжа на сестра ми и аз го харесах, извеждаше ме той по - дискотеки а аз ест. бях супер смутена и срамежлива и така една вечер в дискотеката се случиха нещата, танци алкохол и хоп в капана :P Той виждаше малко момиче което имаше нужда от "закрила" и ме обикна искрено за това, бяхме 6 месеца заедно и накрая аз се разделих с него. Не знам дали съм ти била от полза, но ако имаш нужда от нещо питай. Помисли си хубаво искаш ли да си с 30 г. мъж той има други интереси.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Според мен не се забърквай с такива.
    Ще те заиграе и ще те захвърли.
    не можеш така съдиш при положение, че не знаеш какъв е човека. 50 на 50 е, това е неин риск който тя ще си реши дали ще поеме...

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Ммм, защо ли си мисля, че става въпрос само за секс?
    +1
    ^^^
    Бургас <3

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Цитирай Първоначално написано от shugababe112 Виж мнението
    Здравейте...аз съм момиче,11 клас, изглеждам нормално и се държа така :Д не знам как да се опиша,за да успеете максимално да ми влезете в положението...Наскоро се запознах с един мъж,много симпатичен и доста по-голям от мен...Около него,както около всеки привлекателен мъж, се навъртат много жени,а и той е голям чаровник :Д От известно време насам ми обръща на мен внимание,но имам проблем- Как да успея да вляза под кожата на такъв мъж,при положение,че може да има всяка,жени,които изглеждат по-добре от мен? Това да се сравнявам е най-голямата грешка,но се надявам повечето да ме разберат.
    Най-много ще излезе с теб, за да те мине един път и толкова... Няма да иска сериозна връзка с 17 - годишна затова най-добре го забрави, за да не останеш наранена.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    И защо на всяка цена трябва да го имаш? Не мислиш ли, че ако го спечелиш ще си навлечеш доста неприятности? По-добре помисли преди да допуснеш някоя грешка. Нищо не пречи да харесваш по-възрастен мъж, но смятам, че нямаш бъдеще с с него....

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Предложи му това, това което той иска от теб - секс. Друго между вас трудно може да има .

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Предложи му това, това което той иска от теб - секс. Друго между вас трудно може да има .
    +

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си