.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Question СЪВЕТ! Помощ

Здравейте запознах се със едно момиче по малко от мен бяхме заедно във един хор имам и фацебоока и сме си писали там усещам че започвам да изпитвам нещо към нея моля дайте идея съвет как да и разкрия че я харесвам ? Благодаря ви предварително

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не в интернет!
    И излезте първоначално, не веднага да я нападаш във фейсбук.

Но ние само сме си казва ли здравей как си и това малко изненадващо ще е да я поканя да излезем

Опознайте се де. То с това "здравей" за никъде не си. Примерно излезте да играете нещо (футбол, баскетбол, тенис и т.н). Айде, успех.
    Последно редактирано от telephoncho : 11-05-2012 на 07:56

моля ви дайте идея как да я заговоря че да стигнем до идеята да излезем

че мее страх да не оплескам нещата

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    еми примерно й кажи, че мислиш да си купуваш кецове (ако носиш кецове, ако не-там каквото и да е) ии мислиш да ходиш на "оглед" ии би искал и мнение от момиче, та ако иска да те придружи..бла бла. (идеята може да е тъпа, просто това ми хрумна сега)
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

не й казва " хей аз те харесвам :П " докажи и го .. интересувай се от нея и й предложи да се разходите някой път

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Цитирай Първоначално написано от ndm_94 Виж мнението
    Здравейте запознах се със едно момиче по малко от мен бяхме заедно във един хор имам и фацебоока и сме си писали там усещам че започвам да изпитвам нещо към нея моля дайте идея съвет как да и разкрия че я харесвам ? Благодаря ви предварително
    Колко по-малко от теб?

ми аз съм на 18 а тя е на 16години

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не бъди путка, като излезете ще се опознаете.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

какво да и пиша тъйкато не се виждаме сега да и пиша във фацебоок как е какво си прави общи неща около хорът и после ли да и предложа да излезем някой ден

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си