.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia

Запознанство /въпрос към момчетата/

Здравейте на всички.
    Днес возейки се в рейса се сетих за многото случаи, в които разни момчета (и дори мъже) са се опитвали да се запознаем или да ми вземат номера ей така докато си пътуваме. Аз лично съм доста подозрителна към такива непознати и съответно не реагирам приветливо, но..
    Замислих се...как ли би реагирало момче, ако момиче направи такъв опит за запознанство?
    Вие сте.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Супер фен Аватара на paradosou
    Първият коментар по темата е от момиче, разбира се.
    Как да реагират... момчетата са първични същества и или ще се постараят да поддържат разговорката, ако мацката им е харесала, или ще бъдат приятно разсеяни.
    Сигурно биха го възприели като освежаващо разнообразяване на пейзажа, обикновено те са активната страна и не им се случва кой знае колко често да са в ролята на статици.
    Последно редактирано от paradosou : 11-05-2012 на 20:10

Зависи от момчето. Или ще се направи на недостъпен и ще те отсвири, нещо, което вие момичетата правите почти винаги. Може и да е притеснителен и да отговори с една, две думи. А може и да завържите интересен разговор, ако е пич. И ние сме хора майна, само че мислим като животни.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Зависи дали момчето харесва външния ти вид и би искал да те види отново... "Sad but true" първото впечатление е важно, ако говориш странно или изглеждаш странно най-вероятно няма да стане. В крайна сметка зависи и от самото момче
    The Spark

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Мен ми се е случвало. Просто двете момичета дойдоха при мен, запознахме се, говорихме си и така. Оказа се че бяха от мойто даскало, но не съм ги познавал преди това.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Съгласна съм, че момчетата по принцип са по-активната страна в такива случаи и при обръщане на нещата предполагам може да се появи и елемент на изненада или по-лошо - "какво иска пък тая от мене". Ако на момичето всичко му е ок, предполагам няма да се стигне до такова нещо. Разбира се външният вид е от голямо значение, защото той ще даде началото на съответната реакция. А относно това, защо момичетата често отсвирват - ами наистина не се знае на човек или на животно ще попаднеш, а напоследък имам чувството, че сума неща се приемат като сексуално нападение, което води до недоверчиво и понякога грубо поведение.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Добре дошла е

Ще си поприказваме, пък ако и се накефя.... може и следващ път да има. Не съм толкова параноичен че да си мисля глупости.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си