.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Unhappy С разбито сърце

Историата е дълга..........
    Аз съм момиче на почти 18 ,но се чуствам като на поне 38, всичко е зареди онова чуство дето се нарича любов.Чуствам се нещастна и сега ще ви разкажа любовната си историята.Както казват всеки човек се е влюбвал поне веднъж някога е и при мен се случи... преди години хлътнах много по едно момче на моята възраст направо имах чуството ,че летя исках да го виждам всеки ден и час исках да съм с него и чесно ви казвам щях да му дам каквото ми поиска за да го задържа...отначало чуствата ми не бяха чак толкова сериозни ,но после станаха и то доста но проблемът е че той като разбра въопще не го трогна даже напротив помня добре как бяхме на 12-13 когато разбра и от тогава се държеше ужасно с мен правеше ме за смях пред всички и пред приятелите си личеше си че ме намрази все едно това че го харесвах беше нещо лошо и незаконно.Чуствах се ужасно всички да ми се присмиват като на грозното патенце.
    Аз глупачето му прощавах всичко и така докато поотрастна уж ,стигнахме в гимназията там нещата някак поотихнаха и вече не се държеше лошо вече даже имаше и хубави моменти когато ме гледаше в очите доста пъти и се разминавахме тук там.Тогава изглежд пак съм се влюбила в него ,усещах че като беше далеч все едно част от мен липсваше.Той си намери друга представяте си сигорно как съм се чуствала.Тя идваше при него ,той ходеше при нея абе ад си беше за мен.Скъсаха ,после си мислих че имам шанс но уви.Изглежда той още има чуства към нея.Аз останах 1 учебна година и трюгнах тази когато видях другия който е по-малък от мен.Отначало въопще не ме вълнуваше.Но сега нещата се промениха ,когато 2 часа подред стоях до него и тогава го огледах отблизо има красиви кафеви очи , и без да се осетя отново хлътнах здраво.Забравих за другия ,когато ме гледаше в очите усещах ток по тялото си и онези пеперуди в стомаха за които говорят...мислех си че и той изпитва същото към мен ,но УВИ отново попаднах на неподходящия ,разбирам че също не изпитва нищо към мен и също като 1вия ми се присмива с приятелите си....Ужас до кога така?На 18 а допускам такива грешки...чуствам се зле на почти 18 а все още не съм изпитала звзаимна любов ,а само невъзможна........Толкова грешки ,толкова болка.....Боли ме че все попадам на неподходящите......сори за правописните грешки

Мега фен Аватара на Chacho
    Така като чета останах с впечатлението, че като погледаш известно време някой в очите и се влюбваш. И така докато тихичко наблюдаваш почват да ти се ебават, след това се прехвърляш на друг и така цялата очна история отново. Бати погледите, бати влюбванията.

Спри да си навиваш на акъла, че имаш чувства към някого, без да се е случило нищо. Тия филми само ще ти затварят очите за останалите хора покрай теб. Освен тия двама пича, за тия 18 години не се ли появи някой друг, с който барем да излезнете някъде? Някоя среща, някоя целувка?

И много бездейно ми звучи всичко това от твоя страна. Дошла ти е една любов, после ти е дошло някво нещастие, после е дошъл някъв друг, накрая е дошло пак някво нещастие и ти сякаш седиш мирно, а животът те обстрелва. Ми намери си някой пич, запознайте се, излезте, прояви някаква инициатива. Ще сбъркаш 3-4-5 пъти, накрая ще уцелиш подходящия.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Така като чета останах с впечатлението, че като погледаш известно време някой в очите и се влюбваш. И така докато тихичко наблюдаваш почват да ти се ебават, след това се прехвърляш на друг и така цялата очна история отново. Бати погледите, бати влюбванията.

Спри да си навиваш на акъла, че имаш чувства към някого, без да се е случило нищо. Тия филми само ще ти затварят очите за останалите хора покрай теб. Освен тия двама пича, за тия 18 години не се ли появи някой друг, с който барем да излезнете някъде? Някоя среща, някоя целувка?

И много бездейно ми звучи всичко това от твоя страна. Дошла ти е една любов, после ти е дошло някво нещастие, после е дошъл някъв друг, накрая е дошло пак някво нещастие и ти сякаш седиш мирно, а животът те обстрелва. Ми намери си някой пич, запознайте се, излезте, прояви някаква инициатива. Ще сбъркаш 3-4-5 пъти, накрая ще уцелиш подходящия.
    Може би в това ми е проблема ,че се доверявам лесно и после има лоши последици........

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Не се притеснявай,не са само тези двамата все пак,пък и бъди малко поне недостъпна те така всички ще те мачкат.Стегни си,изправи се,погледни се в огледалото и кажи ,че си перфектна върви със самочувствие,хич да не ти пука момчето което ще те обича те чака някъде там... ))
    Look bitch I cut yo' face,this ain't no motherfuckin' movie

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Звучиш като много комплексирана личност. Справи се с комплексите си като за начало.

Супер фен Аватара на Anonys
    Ако очакваш по-малко, ще бъдеш раняван по-малко.

Излез от филма. Не знам как така се влюбваш в някого просто си седиш и си го гледаш ииии се влюбваш...
    Запознай се с някой, който ти е симпатичен, излезте, опознайте се... кви са тия филми гледала го, влюбила се и продължила да си го гледка...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard Виж мнението
    ЛОЛ!:Д

По темата: няма само две момчета на този свят, стегни се. Направи си прическа, облечи нещо хубаво, лакирай си ноктите..каквото и да е, почуствай се КРАСИВА. Вдигни си самочувствието малко и недей да се влюбваш толкова.. Запознай се с някой, излезте. Ще видиш, че не е страшно. Поеми инициатива-не може само да стоиш и да си ги гледаш и да очакваш всичко да е цветя и рози.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Супер фен Аватара на shmatarok
    За 18-годишна си адски неграмотна.

Ако разчиташ, че само с гледане в очите нещо ще се случи... мииии, има доста да си почакаш. Бъди по-активна, старай се да привличаш и да задържаш вниманието на хората, опитай се да превъзмогнеш комплексите. Не си малка, хвани се в ръце.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не мислиш ли, че е време вече да пораснеш, ама в истинския смисъл на думата?
    Какво е това бързото влюбване и позволяване на всякакви типове да ти се подиграват и присмиват. С какво ги провокираш? Порасни!
    Това не е любов, далеч е! Бягай надалеч от тия типове и си живей живота. Правилния рано или късно ще се появи, имай търпение.

ti pak kak mojesh da se vlubvash v mom4eta samo kato im gledash o4ite boje ti ne si gi opoznala ne si izlizala s tqx nito ne si vodila razgovor i parviq koito si xaresala ti prashtal nakvi pogledi i usmuvki e golqma rabota ti se draj na razpolojenie kakvo si se raztapqla tuka te ta vijdat kolko si lesna i taka 6te te manipolirat ne dai si boje da stane taka 4e xaresvash edno mom4e toi te nakara da pravite sex i da te zareje togava shte ti stane adski gadno moqt savet e ne se samonavivai na nqkakvi nadejdi kam nqkvo mom4e koeto te poglednalo i ti si se usmixnalo(tova ne zna4i 4e te xaresva). Da ti kaja kogato edno mom4e te xaresva to shte doide pri tebe a ne ti pri nego zatova imai si samo4uvstvieto badi naxakana ne pozvolqvai na nqkvi kopeleta da ta ma4kat i tova da te raztroiva zatova se ospokoi tegli im edna maina i si tarsi mom4e koeto naistina 6te te xaresa i nqma da te manipulira zatova USPEN

Щом не те забелязва и дори ти се присмива, този за който даваш всичко...значи той не те заслужава. Много ми е познато това чувство, когато в един момент си на върха на щастието...заради едно намигване на пример...а в следващия си разочарвана от живота..заради някакъв идиот, който не може да те оцени и не разбира какъв човек има до себе си... ГОРЕ ГЛАВАТА ...някой ден всичко това ще им се върне, а...ти ще срещнеш правилния... а през това време се огледай около себе си...може би има някой, който гледа на теб по същия начин, по който ти гледаш другия...

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Според мен отчаяно търсиш любовта и си готова да се влюбиш в поредния чаровник който те отбягва. Повярвай ми това ще отмине много скоро, когато осъзнаеш, че си едно красиво момиче и много момчета/мъже те заглеждат ще си кажеш "толкова ли бях глупава, че се влюбвах в неподходящите" Знам, че те боли но това е пътя които ще изминеш и ще те направи по - силна преди да срещнеш подходящия човек. Тогава ще дадеш цялата си любов която пазиш в сърцето си на човека който я заслужава.

п.п. и от опит знам, че един ден тези момчета ще си паднат по теб точно когато ти си на много по - високо ниво от тях и ще ти се струват като едни издънки в живота
    Последно редактирано от XXX_f : 11-06-2012 на 01:08

Град
    пловдив
    Поучи се от грешките си,и един ден пилето само ще кацне на рамото ти.
    чаровник

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си