Здравейте колеги, случва ми се в момента едно от най-хубавите неща в живота - влюбен съм до уши в най-прекрасното същество на земята. Проблемът ми е, че нещата са малко само от моя страна, тъй като тя е имала много тежки връзки в миналото и в момента и е много, ама много трудно да се довери на друг... Има ги всичките мъже за лоши едва ли не. Та аз искам да оборя мнението й, да и докажа, че при мен всичко е истинско и не съм тръгнал да я "свалям" само заради секс или нещо друго... Просто аз наистина не мога да спра да мисля за нея... Надявам се да сте ме разбрали, опитах се да бъда кратък.. Дайте идеи и съвети какво да правя, че да постигна целта си, аз няма да се откажа ще се боря за нея и съм готов да направя всичко, което ми е по силите. Надявам се и дамите да се включат и да помогнат с ъс съвети
Малко история на случващото се:
Излизаме от 2 месеца, аз се старая да направя добро впечатление... спали сме 4-5 пъти заедно, без обаче дори да се опипваме, просто се гушкаме, т.е няма секс.. Тя не би правила секс с човек към който няма чувства, така че не се учудвайте, че не сме правили нищо, а аз за нея още не съм гадже... Интересна е, и е сложна ситуацията, тя хем ме иска, хем не ме иска... А и не искам коментари от рода на "ти си безопасна игла, как ще спиш с нея 4-5 пъти, а няма да си се възползвал" - там е работата, аз искам да й покажа, че за мен нещата с нея не опират само до секс, не че тя е искала... Друг интересен факт е, че я поканих на романтична вечеря( в ресторант, със свещите, с розите по масата и т.н), поканата беше букет рози с доставка в университета по време на лекции... Тя беше омагьосана, каза че никой не и е правил такава изненада, общо взето получи се ефекта, който исках, но тя още не ми вярва, или поне се оправдава с това... Знам ли може пък изобщо да не ме харесва и да се чуди само как да се оттърве, но не иска да се оттърве според мен, защото и тя ме търси и т.н Просто може би ме изпитва иска да ме види какво ще правя... Сега искам да и направя един подарък без повод, просто жест, да се почуства специална, аз съм аматьор дърводелец ( от баща ми се научих) и мисля, че мога да и изработя нещо на дърво, но не се сещам какво да е, някакви идеи, ако имате пак бих ви бил благодарен! Мога и да рисувам много добре, но не ми се рисува.. Абе каквото се сещате давайте акъл, просто гледайте да не е нещо, което да показва "вижте ме колко съм богат, мога да ти купя еди си кое бижу", а да е примерно нещо, което да я омагьоса и да го направя аз... Все пак и аз съм беден студент Ако има нещо неясно питайте ще отговарям на всички въпроси...
Последно редактирано от grandmastercasper : 11-04-2012 на 09:04