.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Аз съм доволен от One Touch-а. От както съм ги купил нямам никакъв проблем при тяхната употреба, пък и не знам кои са "тия от 30ст.", защото в тоя бранш има всякакви продукти, пък колкото и да искам да спестя от това нещо, не бих се доверил на продукт с китайски надписи, или съмнителна опаковка. Не случайно преди да поръчам исках мостри от момчето и след като се уверих в качеството на презервативите направих и поръчката.
    Ще помоля мненията от сорта на "prosto_chovek" да няма, защото още от самото начало на темата казах ЯСНО, че не искам излишни пишлегарски коментари!!!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    слагай торбата от била, после я пери и готово.
    Много е дебела, намалява се удоволствието.
    С готварско фолио(наелон е, не знам как се казва) става. Видях го в една серия на Misfits.

Здравейте отново. Аз искам да ви споделя, че след като попаднах на офертата която ми беше постната в темата за презервативи One Touch и направих своята поръчка искам да Ви кажа, че моите фаворити от видовете които предлагат са класическия вид - абсолютно същото е като усещане като Durex Love - тези които са по 4бр. , след това шоколада. Банана и ягодата също стават, но предпочитам класическия и шоколада.
    Отново съм много благодарен че открих тази марка, просто не мога да намеря разлика примерно с марката Durex, всъщност има осезаема разлика в цената де

Само за информация, че линка който бях дал по-горе не е активен вече, поради изтичане давността на обявата в продавалника. Офертата все още си е валидна и се намира на този адрес : http://prodavalnik.com/prodavam-prez...ebno-i12793301

Отново промяна в адреса има - http://prodavalnik.com/prodavam-prez...ebno-i14202613

Принципно има презервативи мондо 12 са продават се в лидъл и струват 3 лева , не съм ги ползвала незнам и качеството но дюрекс предлагат за тея пари само 3 , тия излизат по изгодно

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Много е дебела, намалява се удоволствието.
    С готварско фолио(наелон е, не знам как се казва) става. Видях го в една серия на Misfits.
    Отказваш ме да идвам в София за теб

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си