Здравейте! Предният път много ми помогнахте със съветите си, затова ще се допитам пак до вас, за един проблем.
С приятелят ми сме заедно от година и няколко месеца, но нещата изобщо не вървят ...
Всичко започна преди около 3 месеца, когато приятелят ми се разболя много тежко ( няма да опоменавам от какво ) и имаше доста последици за здравето му. Дори и към този момент не се е оправил напълно и на моменти се чувства отпаднал, вие му се свят и тн. дискомфортни ситуации. Също така имаме доста големи проблеми в секса - той спря да изпитва удоволствие ( чисто физическо ) от него, вече много по рядко му става, имало е случай тръгваме да го правим на него не му става, дори и от свирка ... и от тогава го правил много рядко, на фона на преди, когато беше всеки ден, сега е на 3-4 дена 1 път, понякога даже и на 5, а мен тази липса на редовен секс ме побърква. Ако искате наречете ме и нимфоманка, но аз по този начин немога вече, липсва ми старият ни секс.
Като цяло от секса започнаха проблемите и в отношенията - караме се по-често, секса за него е едва ли не на сила, той се е занемарил, по цял ден седи в тях и мързелува - нито учи, нито се опитва да си намери работа, не полага усилия за връзката ни, не показва любов към мен ( голите думи "обичам те" вече изгубиха смисъл, защото само на думи си остана ), като цяло сякъш му е все едно за нас.
Много пъти съм се опитвала да поговорила с него, да му изясня кое ни куца, кое бих искала да се промени към по-добре и тн. и уж всеки път ме разбира и ми обещава, че това ще се промени и оправи, а промяна няма.
Не искам да се разделяме защото ги обичам и вярвам, че нещата могат да са както преди ( колкото и да е наивно ), но вече се чудя има ли смисъл защото развитие няма, само рутина, а миналото не се връща ...